Naar boven

SuperTrash

SuperTrash

Supertrash damesmode

Supertrash is een merk voor de echte powervrouw. Het Nederlandse damesmerk is opgericht door Olcay Gulsen en is stoer, sexy en vooral stijlvol. Elk seizoen vertaald het merk de trends van de catwalks in betaalbare toegankelijk kleding voor elke vrouw.

Gewaagd en gedurfd

De Supertrash vrouw wil graag gezien worden en houd er van om verzorgd en stijlvol door het leven te gaan. De kleding is gemaakt van de mooiste materialen en de ontwerpen passen altijd perfect binnen de trends. Zo heeft Supertrash binnen haar collecties altijd een aantal opvallende en gewaagde stuks. Dit is echt voor een vrouw die durft!  De pasvormen van Supertrash zijn uniek, ze sluiten altijd naadloos aan bij de vormen van de vrouw.

Uitgebreide Collectie

De collecties van Supertrash bestaan altijd uit een groot aanbod aan kledingitems. Van stoere jeans tot vrouwelijke jurkjes, van T-shirts tot luxe blouses, bij Supertrash kun je het allemaal vinden. Binnen de collectie sluiten de kledingstukken allemaal bij elkaar aan zodat je eindeloos kunt combineren. Maar ook losse items van Supertrash zijn een aanvulling voor je garderobe!

Supertrash bij Steegenga Mode

Bij Steegenga Mode vind je altijd de nieuwste collectie Supertrash op onze afdeling Young Fashion. Hier zijn de mooiste items voor jou geselecteerd. Onze medewerkers staan altijd klaar om jou van professioneel advies te voorzien. Ook online hebben wij een groot aanbod aan Supertrash artikelen. Bij ons is bestellen altijd veilig en kun je eenvoudig retourneren. Voor vragen neem je contact op met onze klantenservice.