Naar boven

Taifun damesmode

Taifun damesmode
Vul hier uw titel in

Taifun staat voor modieuze mode voor vrouwen die weten wat ze willen. De collecties worden gemaakt van hoogwaardige stoffen met net dat kleine beetje extra. Er goed uitzien en je goed voelen is dan ook het statement van Taifun.

Taifun voor de stijlvolle carrièrevrouw

Taifun is het dochtermerk van Gerry Weber. De collectie van Taifun bestaan uit stijlvolle items en het merk kenmerkt zich door luxe stoffen te gebruiken en items in detail af te werken. Het merk richt zich voornamelijk op de zelfverzekerde en carrièregerichte vrouw.

Collecties van Taifun

De collecties onderscheiden zich door de luxe uitstraling en verrassende details van de kledingstukken. Mooie getailleerde colberts en jasjes zijn altijd onderdeel van de collectie. Taifun staat voor modieuze mode voor vrouwen die weten wat ze willen. De collecties worden gemaakt van hoogwaardige stoffen met net dat kleine beetje extra. Er goed uitzien en je goed voelen is dan ook het statement van Taifun.
Ben jij opzoek naar een stijlvolle kledingset gemaakt van de beste stoffen? De collectie van Taifun biedt mode items voor een dagelijkse look tot en met een feestelijke look, bijvoorbeeld een set voor een bruiloft. Taifun maakt kleding voor vrouwen die veel gevoel voor mode hebben en net dat extra randje in hun kleding durfen te laten zien.

Taifun bij Steegenga Mode

Wij hebben altijd de nieuwste collectie van Taifun online en bij ons in de winkel! Op onze damesafdeling op de onderste etage bij ons in de modezaak staan onze medewerkers altijd klaar om passend advies te geven over het merk Taifun. Of bestel jouw Taifun items hier bij ons online. De voorraad verschilt van elkaar, dus dit betekent ook een uitgebreide collectie! Ook het merk Gerry Weber shop je op onze webshop, dus neem daar ook zeker even een kijkje. 
Voor alle online bestellingen geldt gratis verzending en gratis retour.