Naar boven

Tommy Hilfiger

Tommy Hilfiger
Er zijn geen resultaten gevonden voor de zoekopdracht.
Verder winkelen
Herenmode van Tommy Hilfiger in Friesland

Op zoek naar de mooie kleding van Tommy Hilfiger? Kom dan naar Steegenga Mode in Balk. Hét verkooppunt voor jouw favoriete Tommy Hilfiger items. In onze ruime winkel in Balk vind je één van de grootste collecties van Friesland. Hier hebben wij prachtige kleding van het sportieve merk Tommy Hilfiger voor je klaar hangen. Kom langs en laat je verrassen door ons ruime aanbod aan herenmode.

 
Stijlvol en sportief

Tommy Hilfiger is voor elke moderne en sportieve man. Waarom voor elke man? Dit komt doordat de collecties erg uiteenlopend zijn. Er is een iets meer klassieke kant, van een sweater voor over een overhemd tot een stijlvolle blouse met bijpassende Tommy Hilfiger broek. Maar ook een sportievere kant van het merk Tommy Hilfiger, denk dan aan de mooie truien en de polo’s in allemaal felle kleuren. Het merk is dus van alle markten thuis, zelfs voor zwemkleding kan je terecht bij Tommy Hilfiger. Kortom heb je een nieuwe outfit nodig, dan zit er vast en zeker iets voor jouw tussen bij Tommy Hilfiger. Vergelijkbare merken van Tommy Hilfiger zijn: State of Art en Airforce.

 
Tommy Hilfiger vind je bij Steegenga Mode

De nieuwste collectie van Tommy Hilfiger hangt nu bij ons in de winkel. Onze winkel is gevestigd in Balk, in het zuidwesten van Friesland. Naast Tommy Hilfiger vind je bij ons méér dan 100 andere prachtige modemerken voor mannen en vrouwen. Kom langs in Balk en geniet van de gezellige sfeer en persoonlijke aandacht. Heb je een aankoop gedaan of moet je er nog even over nadenken? Geniet dan van een heerlijk kopje koffie met wat lekkers in ons Café. En parkeren is op ons parkeerterrein achter de winkel altijd gratis!

Kijk hier voor een overzicht van onze openingstijden.