Naar boven

Zerres in Friesland

(0)

 
Damesmode van Zerres in Friesland

Op zoek naar een mooie broek van het kledingmerk Zerres? Kom dan naar Steegenga Mode in Balk. Hét verkooppunt voor jouw favoriete Zerres broeken. In onze ruime winkel in Balk vind je één van de grootste collecties van Friesland. Hier hebben wij prachtige broeken van het damesmerk Zerres altijd voor je klaar hangen. Kom langs en laat je verrassen door ons ruime aanbod aan damesmode.

 
De perfecte pasvorm

Ben je weer toe aan een nieuwe broek en vind je comfort belangrijk? Probeer dan eens de broeken van Zerres, hier vindt elke vrouw de perfecte damesbroek. Dit komt doordat het merk de broeken afstemt op wat de vrouw belangrijk vindt in een broek. Wat hier vooral naar voren springt is de goede pasvorm en het heerlijke draagcomfort voor de actieve vrouw. Naast dit comfort is Zerres goed op de hoogte van de laatste modekleuren en dit is zeker terug te zien in de broeken. De broeken zijn verdeeld in de volgende categorieën: Stylish, Fashion, Feminin, Comfort S en Comfort N. Door deze categorieën is het makkelijk voor de vrouw, om haar favoriete jeans te vinden. Draag de damesbroeken van Zerres met een leuke top van bijvoorbeeld Bianca of Monari. Een vergelijkbaar broekenmerk is Toni Dress.

 
Zerres vind je bij Steegenga Mode

De nieuwste collectie van Zerres hangt nu bij ons in de winkel. Onze winkel is gevestigd in Balk, in het zuidwesten van Friesland. Naast Zerres vind je bij ons méér dan 100 andere prachtige modemerken voor mannen en vrouwen. Kom langs in Balk en geniet van de gezellige sfeer en persoonlijke aandacht. Heb je een aankoop gedaan of moet je er nog even over nadenken? Geniet dan van een heerlijk kopje koffie met wat lekkers in ons Café. En parkeren is op ons parkeerterrein achter de winkel altijd gratis!

Kijk hier voor een overzicht van onze openingstijden.