Naar boven

Beleef het bij Steegenga mode


Beleef samen met ons de mode tijdens onze acties en events in Balk! 
Winkelen is altijd een feestje! Maar wij doen er graag een schepje bovenop. Naast onze prachtige modecollecties, sfeervolle Café de Steeg en professionele medewerkers hebben wij ook regelmatig leuke acties en events in onze winkel in Balk en op onze webshop. 

Koopzondag - 23 & 30 december

Bij Steegenga Mode zijn wij geregeld op zondag geopend. Je kunt op deze zondagen gezellig komen winkelen van 12:00 uur tot 17:00 uur.


SALE - 1, 2, 3 Stapelen maar...

De winter SALE is van start bij Steegenga Mode. Hier op de webshop geven wij vanaf nu 20% korting op alle online items uit de wintercollectie van 2018! Uiteraard profiteer je ook van gratis verzending én retour. Dus gooi je winkelmandje maar naar hartenlust vol.
Klik hier om direct naar de Dames SALE te gaan en klik hier voor de Heren SALE.

Kom ook zeker even sneupen in de SALE bij ons in de winkel, in Balk, want daar kan jouw korting oplopen tot 30% korting!

 


Cadeautips

Op zoek naar een mooi cadeau, bij Steegenga vind je die zo! Wij helpen jou graag bij het vinden van de leukste cadeaus, dus voorzien we jou graag van inspiratie. We laten je zien welke prachtige cadeaus voor dames en heren wij in onze winkel in Balk hebben. Heb je geen tijd om naar ons toe te komen? Dan bieden we online ook een leuk cadeau assortiment.

Wij voorzien we graag van advies en inspiratie voor de leukste Kerst cadeaus. Klik hier om de tips te lezen.