Naar boven

Beleef het bij Steegenga mode

 

Acties & events bij Steegenga Mode

Beleef met ons de mode. Bij Steegenga Mode organiseren wij regelmatig gezellige events en leuke acties. Ook hebben wij ruime openingstijden en zijn er een aantal feestdagen waarop we open zijn zodat je bij ons kunt komen winkelen. Hieronder vind je een overzicht van de eerstvolgende acties, evenementen, koopzondagen en meer.

 
Koopavond - Elke vrijdag

Elke vrijdag is het koopavond bij Steegenga Mode. Onze winkel in Balk(Friesland) is elke vrijdagvond open tot 21:00 uur.

 
Het trouwseizoen is in volle gang!

Op onze herenafdeling vind je een uitgebreid assortiment pakken en kostuums voor mannen. Zowel de bruidegom en vader van de bruid als de getuige en bruidsgasten kunnen bij Steegenga Mode terecht. Tijdens onze openingstijden is er altijd een modespecialist aanwezig om jou te voorzien van deskundig advies, dus kom langs wanneer het jou past. Wil je zeker weten dat er iemand voor jou klaar staat of kom je met meerdere personen? Dan mag je ook altijd een vrijblijvende pasafspraak maken

Klik hier om meer informatie te lezen of bekijk ons inspiratieboek.

 
  
The wedding guest - Bruiloftsgast

Bij Steegenga Mode hebben wij op onze drie damesafdelingen een ruime collectie aan gelegenheidskleding. Heb jij een bruiloft op de planning staan en ben jij op zoek naar de perfecte outfit? Kom gezellig langs bij Steegenga Mode, onze medewerkers staan voor jou klaar om jou te laten stralen voor die prachtige dag.

Klik hier om meer informatie te lezen.

 
 

SALE! SALE! SALE!

De eerste ronde van de SALE is begonnen! Nu met 20% en 30% korting op verschillende artikelen met een aktiekaartje. Shop het nu in de winkel of online!

Klik hier voor meer informatie.