Naar boven

BELEEF HET BIJ STEEGENGA MODE

ACTIES & EVENTS BIJ STEEGENGA MODE

Beleef met ons de mode. Bij Steegenga Mode organiseren wij regelmatig gezellige events en leuke acties. Ook hebben wij ruime openingstijden en zijn er een aantal feestdagen waarop we open zijn zodat je bij ons kunt komen winkelen. Hieronder vind je een overzicht van de eerstvolgende acties, evenementen, koopzondagen en meer.

SUMMER SALE

De opruiming is begonnen bij Steegenga Mode! Vanaf nu scoor jij bijna de gehele zomercollectie met een mooie korting. De deelnemende SALE artikelen zijn te herkennen aan het actielabel. Kom snel naar de winkel of plaats jouw online bestelling via onze webshop om te profiteren van de SALE korting.

20% korting op alle heren artikelen van de opruiming.

30% korting op alle dames artikelen van de opruiming.


GA JE TROUWEN?

Op onze herenafdeling vind je een uitgebreid assortiment pakken en kostuums voor mannen. Tijdens onze openingstijden is er altijd een modespecialist aanwezig om jou te voorzien van deskundig advies, dus kom langs wanneer het jou past. Wil je zeker weten dat er iemand voor jou klaar staat of kom je met meerdere personen? Dan mag je ook altijd een vrijblijvende pasafspraak maken. 

Klik hier om meer informatie te lezen of bekijk ons inspiratieboek.

KOOPAVOND

Elke vrijdag is het koopavond bij Steegenga Mode. Onze winkel in Balk(Friesland) is elke vrijdagvond open tot 21:00 uur.