Naar boven
  • 1200 m2 dames- & herenmode
  • 100+ modemerken
  • Gratis parkeren
  • Gezellige koffiehoek
  • Vermaakservice

Beleef het bij Steegenga mode


Beleef samen met ons de mode tijdens onze acties en events in Balk! 
Winkelen is altijd een feestje! Maar wij doen er graag een schepje bovenop. Naast onze prachtige modecollecties, sfeervolle Café de Steeg en professionele medewerkers hebben wij ook regelmatig leuke acties en events in onze winkel in Balk en op onze webshop. 
 
Winter SALE

Stapelkorting tot 30% korting bij ons in de winkel. Onze winter SALE is van start. Kom snel naar Balk, Friesland, en scoor de leukste items uit de wintercollectie met stapelkorting tot wel 30%.

Koop je één actie artikel dan krijg je daarop 10% korting, koop je twee actie artikelen dan krijg je op beide 20% korting en bij aankoop van drie actie artikelen of meer krijg je maar liefst 30% korting op deze artikelen. Dames- en herenartikelen kunnen worden gecombineerd, dus kom gezellig samen.

Bekijk hier alvast een gedeelte van onze winkelcollectie. 

 

December - Openingstijden

De maand december zit vol met speciale dagen. Tijdens de Kerstdagen zijn wij gesloten, maar we zijn ook een aantal keer extra open! We informeren je graag over onze aangepaste openingstijden, klik hier voor een overzicht.

 

22 december - Koopzondag

Zondag 22 december zijn wij open van 12:00 uur tot 17:00 uur. Wij helpen je graag met het vinden van een mooie Kerstoutfit.

Klik hier voor een overzicht van de komende Koopzondagen bij Steegenga Mode in Balk, Friesland.