Naar boven

Beleef het bij Steegenga mode


Beleef samen met ons de mode tijdens onze acties en events in Balk! 
Winkelen is altijd een feestje! Maar wij doen er graag een schepje bovenop. Naast onze prachtige modecollecties, sfeervolle Café de Steeg en professionele medewerkers hebben wij ook regelmatig leuke acties en events in onze winkel in Balk en op onze webshop. €20 korting tijdens de Jassen 4-daagse!

Het is Jassen 4-daagse bij Steegenga Mode. Dat betekent dat je tot en met zaterdag 20 april €20,- korting krijgt op jouw nieuwe zomerjas! De korting is geldig in onze winkel en in onze webshop op alle items met een actielabel!


Vrijdag 19 april - Geen koopavond

Goede vrijdag zijn wij geopend van 09:30 uur tot 18:00 uur en hebben wij geen koopavond.

 
 
 
Merkendag - Zaterdag 20 april

Meet Our Brands | Zaterdag 20 april showen onze modellen de hipste fashion van onze trend- & A-merken zoals Maison Scotch, Fabienne Chapot, Colourful Rebel, Tommy Jeans en Freebird! DJ Ben zorgt voor zomerse sferen, we delen goodies uit én serveren lekkere drinks & bites. Kom je langs met je shopvriendinnen?

Bekijk alvast een voorproefje van onze online collectie van de merken: klik hier.

 
Maandag 22 april - Tweede Paasdag

Zowel eerste als tweede Paasdag is onze winkel gesloten.

 
Zaterdag 27 april - Koningsdag

Koningsdag zijn wij open. Tussen 09:30 uur en 17:00 uur kan je bij ons terecht om te shoppen. Bij de koffie serveren een lekkere tompouce van bakkerij Meinsma.

 

Koopzondag - 28 april

Onze winkel in Balk is regelmatig geopend op zondag, zodat er voor jou nog meer gelegenheid is om bij ons langs te komen. Maken jullie er een uitje van voor het hele gezin of kom je winkelen met je shopvriendinnen? Leg de agenda's maar alvast naast elkaar! Zondag 28 april zijn we open van 12:00 uur tot 17:00 uur.

Klik hier voor een compleet overzicht van de koopzondagen van 2019.