Naar boven

Beleef het bij Steegenga mode


Beleef met ons de mode tijdens onze acties en events in Balk!

Winkelen is een feestje! Vooral tijdens deze onderstaande acties en events. Kom naar onze winkel in Balk en beleef met ons de mode.

  
Jassen Actie - €20,- korting op jouw nieuwe winterjas!*

We worden verwend met nog een paar mooie zomerse dagen, maar ben jij al voorbereid op de koudere weersomstandigheden? In ons land kan het weer immers zomaar omslaan. Scoor daarom nu jouw nieuwe winterjas met €20,- korting bij Steegenga Mode!* Tot en met koopzondag 21 oktober geven wij online én in de winkel €20,- korting op alle winterjassen vanaf €79,95.

Let op: de jassen van Creenstone en Elvine zijn uitgesloten. Deelnemende jassen herken je gemakkelijk aan het Actielabel. Dus kom snel shoppen, voordat jouw maat op is!

Ga hier naar de online collectie voor dames & klik hier voor de winterjassen voor heren. Uiteraard geldt de gratis verzending en retour ook op deze actie!

 
Koopzondagen - 21 & 28 oktober

Zondag 21 en zondag 28 oktober is onze winkel in Balk weer open van 12:00 uur tot 17:00 uur. Bewonder de nieuwe herfstcollectie en ontdek de nieuwe trendkleuren. Wij staan graag voor u klaar om u te adviseren.

 
Merkendag - Zaterdag 27 oktober

Kom jij zaterdag 27 oktober bij ons langs om een indruk te krijgen van alle merken van de dames afdeling voor in onze winkel? Tussen 10:30 uur en 16:00 uur showen twee modellen de meest trendy sets van de nieuwste collectie van merken zoals Sofie Schnoor, Fabienne Chapot, Blake Seven en Maison Scotch. Deze modeflitsen vinden plaats onder de beats van DJ BEN en er zijn lekker hapjes en drankjes. Verder kan je worden verrast door musthave goodies van onze hipste merken.

We staan graag voor je klaar om je te adviseren welke trends en kleuren helemaal goed bij jou passen. Zet het in je agenda, verzamel je vriendinnen en kom gezellig langs!