Naar boven

Beleef het bij Steegenga mode


Beleef samen met ons de mode tijdens onze acties en events in Balk! 
Winkelen is altijd een feestje! Maar wij doen er graag een schepje bovenop. Naast onze prachtige modecollecties, sfeervolle Café de Steeg en professionele medewerkers hebben wij ook regelmatig leuke acties en events in onze winkel in Balk en op onze webshop. 

SALE - In de winkel 60% korting! Online 50%

De winter SALE gaat een stapje verder bij Steegenga Mode. Vanaf nu shop je alle items van de WINTER SALE  in de winkel met 60% korting! Alle SALE items zijn herkenbaar aan een actielabel.

Op de webshop geven wij 50% korting op alle items uit de wintercollectie van 2018! De korting is niet geldig op basis- en nieuwe collectie. 

Uiteraard profiteer je hier op de webshop ook van gratis verzending én retour. Dus gooi je winkelmandje maar naar hartenlust vol. Klik hier om direct naar de Dames SALE te gaan en klik hier voor de Heren SALE.

 


Koopzondag - 24 maart

Onze winkel in Balk is regelmatig geopend op zondag, zodat er voor jou nog meer gelegenheid is om bij ons langs te komen. Maken jullie er een uitje van voor het hele gezin of kom je winkelen met je shopvriendinnen? Leg de agenda's maar alvast naast elkaar! Onze eerstvolgende koopzondag is 24 maart 2019. We zijn dan open van 12:00 uur tot 17:00 uur.
Klik hier voor een compleet overzicht van de koopzondagen van 2019.