Naar boven

DE WINKEL

Welkom bij Steegenga Mode! Wij hebben een grote passie voor mode en lifestyle en dit delen wij maar al te graag met jou!
In onze mooie winkel in Balk vind je meer dan 1200m2 dames en heren mode. Bij ons kan je altijd rekenen op professioneel en persoonlijk mode-advies.
Met meer dan 100 modemerken onder één dak vind je altijd kleding in jouw favoriete stijl. Kom langs in de winkel en beleef samen met ons de mode! 

Dames afdelingen

Onze winkel in Balk(Friesland) is ruim opgezet met 1200m2 winkelvloer. Onze damesafdeling is verspreid over maar liefst drie verdiepingen. 

BEKIJK

Heren afdelingen

Bij Steegenga Mode hebben wij ook drie prachtige heren afdelingen. Van jong tot oud, van casual tot pak. Bij ons kunnen alle mannen terecht.

BEKIJK

Gelegenheidskleding

Ben jij op zoek naar een trouwpak? Ben je bruiloftsgast of ga je naar een feest? Wij hebben een ruim assortiment voor elke gelegenheid.

BEKIJK

Trouwpakken

Gefeliciteerd, je gaat trouwen! Bij ons kan je terecht voor een pak dat helemaal bij jou past. Lees snel verder om alvast inspiratie op te doen. 

BEKIJK

Café de Steeg

Even pauze tijdens het winkelen? Kom dan genieten van een kopje koffie of thee. Wees welkom in ons café de Steeg, in het hart van onze winkel.

BEKIJK

Het naaiatelier

Boven onze winkel hebben wij een eigen naaiatelier. Hier vermaken onze professionele coupeuses jouw kleding terwijl je wacht.

BEKIJK

Ons team

Zonder team geen winkel! Zowel voor als achter de schermen doet ons team haar uiterste best om jouw winkelervaring continu te verbeteren. 

BEKIJK

Vacatures

Op zoek naar een leuke baan in de mode? Kom ons team versterken en bekijk welke vacatures op dit moment beschikbaar zijn!

BEKIJK

Samenwerken

Wij organiseren events in onze winkel, staan graag op fairs en worden heel blij van originele fotoshoot locaties. Interesse om samen te werken? 

BEKIJK