Naar boven

De winkel


Welkom bij Steegenga Mode! Wij hebben een grote passie voor mode en lifestyle en dit delen wij maar al te graag met jou!
In onze mooie winkel in Balk vind je meer dan 1200m2 dames en heren mode. Bij ons kun je altijd rekenen op professioneel en persoonlijk mode-advies.
Met meer dan 100 modemerken onder één dak vind je altijd kleding in jouw favoriete stijl. Kom langs in de winkel en beleef samen met ons de mode! 

 
 
 
Dames afdelingen

Onze winkel in Balk is maar liefst 1200m2 groot. Laat je inspireren en vind de stijl die bij jou past op maar liefst drie verschillende dames afdelingen. 

BEKIJK
Heren afdelingen

Bij Steegenga Mode hebben wij ook drie prachtige heren afdelingen. Van jong tot oud, van casual tot pak. Bij ons kunnen alle heren terecht.

BEKIJK
Gelegenheidskleding

Ben je op zoek naar een trouwpak? Of heb je een feestje of speciale gelegenheid? Wij hebben een ruim assortiment voor elke gelegenheid.

BEKIJK
 
 
Trouwpakken

Gefeliciteerd! Je gaat trouwen, ben je opzoek naar een pak wat helemaal bij je past of wil je inspiratie opdoen? Lees snel verder. 

BEKIJK
Café De Steeg

Klaar met winkelen? Kom dan genieten van een bakje koffie of thee in ons café de Steeg in het hart van onze winkel.

BEKIJK
Het naaiatelier

Boven onze winkel zit ons atelier. Hier vermaken professionele coupeuses jouw kleding terwijl je wacht.

BEKIJK
 
Ons team

Zonder team geen winkel! Zowel voor als achter de schermen doet ons team zijn uiterste best om jouw winkelervaring continu te verbeteren. 

BEKIJK
Vacatures

Op zoek naar een leuke baan in de mode? Kom ons team versterken en bekijk welke vacatures op dit moment beschikbaar zijn!

BEKIJK
Samenwerken

We organiseren verschillende evenementen in onze winkel en staan zelf ook op verschillende fairs. Interesse om samen te werken? 

BEKIJK
 
 
Service

Heb je een vraag of is je nieuw gekochte item niet helemaal naar wens? Wij vinden het fijn als je langskomt om samen een passende oplossing te zoeken.

BEKIJK
Spaarsysteem

Ben jij vaste klant bij Steegenga Mode? Dan spaar je bij veel aankopen punten. 
Lees hier hoe het werkt!

BEKIJK
Duurzaamheid

Bij Steegenga Mode zijn wij ons bewust van het milieu. We doen ons best om stap voor stap onze bracnhe te verbeteren. Benieuwd wat wij doen? Lees het hier.

BEKIJK