Naar boven

Jumpsuits


Nieuwe collectie jumpsuits

Hieronder vind je een selectie van onze nieuwste jumpsuits voor dames. De artikelen kunnen alvast gereserveerd worden, dan ligt het voor je klaar bij ons in de winkel. Niet de gehele collectie is online zichtbaar, dus kom ook snel eens bij ons winkelen in Balk en ontdek de gehele damescollectie.

 
Nieuwste collectie jumpsuits bij Steegenga Mode

Op zoek naar dé trend van dit modeseizoen? Jumpsuits! Wij hebben een mooie collectie dames jumpsuits in onze winkel. Steegenga Mode is gevestigd in het Friese dorp Balk. Op onze website is een kleine selectie van deze mooie jumpsuits zichtbaar. Deze artikelen kunnen worden gereserveerd, dan ligt het voor je klaar in de winkel. Kom langs en ontdek onze gehele modecollectie voor dames.

 
Ons assortiment jumpsuits

Eerdere modeseizoenen probeerde dit fashionitem ook al zijn intrede te doen, maar nu is de jumpsuit echt onmisbaar in jouw nieuwe garderobe. De jumpsuit is een alles in één kledingstuk, je zult er geen combinatiestress mee ervaren, want je bent in één keer klaar. Kies overdag voor een comfortabele stof zoals Geisha en Expresso doen. Voor een feestje hebben we van Tramontana en Studio Anneloes prachtige pakken. Maar helemaal on-trend is de Cargo jumpsuit van YAYA. Dit nieuwe model wordt ook wel een boiler suit genoemd. Deze jumpsuit is voor dames die voor een stoere look gaan, want dit model doet erg denken aan een werk overall. En dat is juist zo hip eraan.

 
Kom naar onze winkel in Balk

Bekijk de hele collectie dames accessoires in onze winkel. Naast de horloges van Oozoo vind je ook de riemen van Trezz en nog veel meer accessoires om je outfit compleet te maken. Kom langs in Balk(Friesland) en geniet van de gezellige sfeer en persoonlijke aandacht. Heb je een aankoop gedaan? Geniet dan van een heerlijk kopje koffie met wat lekkers in ons Café. En parkeren is op ons parkeerterrein achter de winkel altijd gratis!

Klik hier voor onze openingstijden.