Naar boven

Kostuums

(0) (0 artikelen)
Kostuums
 
Your wedding story starts at Steegenga Mode

Ook voor trouwpakken kun je terecht bij Steegenga Mode. Bruidegom, vader van de bruid of bruidsgast; wij helpen jou van top tot teen klaar te stomen voor de grote dag. Benieuwd naar wat wij in de collectie hebben? Blader vast ons inspiratieboek door. De collectie met eigen ogen bewonderen? Je bent van harte welkom in onze winkel.

Kijk hier voor een overzicht van onze openingstijden. 

Lees meer
 
Er zijn geen resultaten gevonden voor de zoekopdracht.
Verder winkelen
 
 
 
Onze merken

Op zoek naar een ruim assortiment Trouwpakken in Friesland? Kom dan naar Steegenga Mode in Balk. Op onze herenafdeling hebben wij de mooiste pakken voor je klaar hangen. Onze professionele adviseurs helpen je graag bij het uitzoeken van jouw perfecte pak voor jullie mooiste dag!

Wilvorst

De Wilvorst trouwpakken zijn gemaakt van hoge kwaliteit. Een Wilvorst trouwpak is gemaakt van het meest zachte en fijne materiaal, om zo het draagcomfort te vergroten. Het is namelijk belangrijk dat jij je tijdens de gehele dag op je gemak voelt en dit ook uitstraalt. Wanneer je kiest voor een Wilvorst trouwpak, dan kies je voor luxe en elegantie en maak je zeker indruk tijdens dé meest speciale dag van je leven! 

Meer over Wilvorst
 
Dutch Dandies

Dutch Dandies is een Nederlands merk en is geïnspireerd door de Engelse Dandy style. Daarom stralen de kostuums van Dutch Dandies klasse en stijl uit, die zijn gemaakt van kwalitatieve Italiaanse stoffen. De pasvorm is gemaakt op die van de Nederlandse man. De kostuums van Dutch Dandies zijn voor de man die het allerbeste wil, durft risico´s te nemen en perfect gestyled zijn avonturen begint. Ben jij deze man? Neem dan zeker een kijkje bij de collectie van Dutch Dandies.

Meer over Dutch Dandies
 
Zuitable

Bij Zuitable wordt er gestreefd naar constante innovatie, waarbij de basis nooit zal verwijnen. Dit zorgt voor een ideale mix van haalbaarheid en innovatie. Zuitable heeft 5 jaar geleden voor het eerst een jersey stof gebruikt, hier werden toen jassen van geproduceerd. Tegenwoordig gebruikt Zuitable al geen stoffen meer die niet bi-elastisch zijn. Ruim 70% van de productie voor jassen en broeken is gemaakt van jersey en dit zorgt voor heerlijk draagcomfort. Deze elegante elastische stof zorgt voor een gekleed effect en is door de samenstelling en gewicht het hele jaar door te dragen

Meer over Zuitable
 
Roy Robson

Roy Robson zet zich sterk in om de ecologische voetafdruk zo klein mogelijk te houden. Door het grote aandeel van de productie in Europa en Turkije garanderen zij korte transportroutes en een optimale transportbenutting. Er wordt zorgvuldig omgegaan met grondstoffen en hulpbronnen. Ook tijdens de productontwikkeling wordt er gelet op de levensduur van de producten. Daarom produceert Roy Robson maar twee hoofdcollecties per jaar, zodat men de artikelen meerdere seizoenen kan dragen en dit met een bewust geweten kan doen. 

Meer over Roy Robson
 
Profuomo

Profuomo maakt vanaf 1934 deel uit van een familiebedrijf dat is opgericht door, Heinz Michaelis. Met als doel om kwaliteitskleding te maken met veel aandacht en zorgvuldigheid voor elke stap in het productieproces. De kleding die vandaag de dag wordt gemaakt, wordt nog steeds op deze manier gemaakt, maar wel met de huidige trends. Daarom is het motto van Profuomo ook: “We houden één oog gericht op het verleden, en het andere naar de toekomst. De kleding van Profuomo is dus van echte Italiaanse kwaliteit en stijl.

Meer over Profuomo
 
Born with Appetite

Het herenmerk is in 2014 opgericht met als doel om de Nederlandse man gekleder en smaakvoller over straat te laten gaan. Het merk wil in zijn collecties authentiek vakmanschap door laten schemeren en maakt daarmee een perfecte mix van vintage en modern. 
Born with Appetite is begin 2014 ontstaan met de missie om de mannen in het Nederlandse straatbeeld een stukje smaakvoller aan te gaan kleden. De collecties worden opgezet met de ouderwetse kleermakersgedachte in het achterhoofd. Door onvervalst vakmanschap te combineren met vernieuwende stoffen en het toepassen van leuke, originele details ontstaat er elk seizoen een collectie die met niets te vergelijken is!

Meer over Born With Appetite
 
Benvenuto

Het mannenmodemerk Benvenuto staat gelijk aan topkwaliteit kleding. Het Italiaanse merk bestaat als sinds 1934 en bevindt zich in het hoogsegment. Bij Benvenuto zijn ze gespecialiseerd in het produceren van mooie pakken voor mannen. Een nette pantalon met bijpassend colbert, voor een feest of zakelijk, is wat het merk Benvenuto biedt. Maak het pak compleet met nette schoenen van Rehab en een overhemd van Cavallaro of Olymp. Ook hebben we brettels, stropdassen, pochetjes in ons assortiment om de juiste look te creëren.

Meer over Benvenuto