Naar boven

PME Legend herenmode

PME Legend PME Legend is het modemerk voor stoere mannen. Het merk staat bekend om zijn uitstekende kwaliteit en perfecte pasvormen. Vooral de jeans van PME legend zijn populair. Het merk is vernieuwend en speelt altijd perfect in op de laatste modetrends. Je vindt het herenmerk altijd bij ons in de winkel en online.

PME Legend

 

‘Manufactured to last, tailored to comfort’. Dat is het uitgangspunt van PME. Het Nederlandse merk is een compleet imago- en lifestyle concept en richt zich op mannen die midden in het leven staan.
In Nederland staat PME Legend zeker in de top drie op het gebied van populaire casual kleding en jeans.

Aviator en Commander Jeans

Het merk laat zich inspireren door avonturiers en klassieke vliegtuigen. Alle items van PME hebben een robuuste en stoere uitstraling. Hierdoor ademt elk item mannelijkheid. De jeans van PME zijn mateloos populair onder mannen. De jeansmodellen Aviator en Commander zijn de meeste gedragen jeans onder de heren.

Stoere elementen

De PME LEGEND man is een pionier die sterk en vastberaden is en geen uitdaging uit de weg gaat. Deze uitstraling is terug te zien in de collectie met veel stoere elementen. De casual kleding van PME zorgt ervoor dat mannen voorbereid zijn op elke situatie en weersomstandigheid.

PME legend bij Steegenga mode

Natuurlijk vind je PME legend terug op de mannenafdeling van Steegenga Mode. In onze winkel in Balk (Friesland) staan onze medewerkers voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste PME jeans. De collectie van PME is naast onze winkel ook verkrijgbaar in onze webshop.