Naar boven

Vanguard herenmode

Vanguard Vanguard is een merk wat staat voor kwaliteit. Het maakt herenkleding voor de casual maar robuuste man. In de collecties van Vanguard vind je onder andere prachtige colberts, truin en perfecte jeans. Aan elk kledingstuk is er aandacht besteed en dat zie je. Hieronder en in onze winkel in Balk vind je de nieuwste collectie van Vanguard op de herenafdeling.

Vanguard mannenmode


Vanguard is een merk wat staat voor kwaliteit. Het maakt herenkleding voor de casual maar robuuste man. In de collecties van Vanguard vind je onder andere prachtige colberts waaraan je in één oogopslag ziet dat er aandacht aan het kledingstuk is besteed. Vanguard onderscheidt zich door betaalbare en kwalitatief uitstekende kleding te maken.

Mannelijk en stoere collecties

Wanneer je eenmaal Vanguard hebt gedragen wil je nooit meer anders. Het merk staat bekend om de uitstekende pasvormen en de fijne stoffen die worden gebruikt. Ze zijn specialist wanneer het gaat om buitenkleding. De jassen en truien van Vanguard zijn bestemd tegen alle weersinvloeden.

Kwaliteit gegarandeerd!

Zowel offline als online vind je altijd de nieuwste collectie Vanguard bij Steegenga Mode! Kom gezellig langs in onze winkel in Balk en laat je adviseren door één van onze medewerker van de herenafdeling. Of bestel hier snel en eenvoudig items van Vanguard online!