Naar boven

Vanguard herenmode

Vanguard

Vanguard mannenmode vind je zowel op onze webshop als bij ons in de winkel in Balk. Bestel snel en gemakkelijk jouw nieuwe t-shirt, overhemd of jeans online of bekijk hier alvast de winkelvoorraad en kom langs. Artikelen reserveren is mogelijk! Ga hiervoor naar het artikel van jouw keuze en klik op de knop "Reserveer in winkel". Dan hangen wij het voor jou klaar. 

 

Vanguard mannenmode


De nieuwste collectie van het mannenmode merk Vanguard koop je bij Steegenga Mode. Zowel in onze winkel als hier op de webshop vind je de beste items. Vanguard onderscheidt zich door betaalbare en kwalitatief uitstekende kleding te maken.

Mannelijk en stoere collecties

Wanneer je eenmaal Vanguard hebt gedragen wil je nooit meer anders. Het merk staat bekend om de uitstekende pasvormen en de fijne stoffen die worden gebruikt. Vooral de modellen V850 Rider, V8 Racer en V7 Rider jeans zijn de dagelijkse keuze voor veel mannen. Ook het aanbod t-shirts, polo's, overhemden en jacks van Vanguard biedt ieder seizoen een mooie collectie voor moderne mannen. Vanguard heeft als doelgroep stoere mannen die de, op motoren geïnspireerde, collecties aanspreekt.

Kwaliteit gegarandeerd!

Zowel offline als online vind je altijd de nieuwste collectie Vanguard bij Steegenga Mode! Kom gezellig langs in onze winkel in Balk en laat je adviseren door één van onze medewerker van de herenafdeling. Of bestel hier snel en eenvoudig items van Vanguard online!