Trouwpakken FrieslandKoop je trouwpak bij Steegenga Mode!

Op zoek naar een ruim assortiment Trouwpakken in Friesland? Kom dan naar Steegenga Mode in Balk. Ontdek ons uitgebreide assortiment trouwpakken voor mannen, samengesteld uit prachtige merken zoals Wilvorst en Immediate. Onze professionele adviseurs helpen je graag bij het uitzoeken van jouw perfecte pak voor jullie mooiste dag!


Bekijk ons inspiratieboek


 
 

Gefeliciteerd, je gaat trouwen! Wil je je oriënteren op wat er allemaal mogelijk is? Wij hebben een prachtig inspiratieboek samengesteld. Deze kun je online bekijken of in onze winkel!

Bekijk ons inspiratieboek

Je bent op zoek naar het mooiste trouwpak voor jullie grote dag. Dan zit je bij Steegenga Mode helemaal goed. Wij hebben een ruim assortiment aan trouwpakken. Onze professionele medewerkers helpen je graag. 

Maak een afspraak

Als gasten van het bruidspaar wil je er natuurlijk ook goed bijlopen. Daarom hebben we niet alleen voor de bruidegom, maar ook voor de gasten een uitgebreid assortiment aan pakken, van chique tot casual.

Bekijk inspiratie voor de trouwgasten
Bij Steegenga Mode beleef je met ons de mode, maar nu ook de liefde! Voor als je op zoek bent naar een prachtige outfit voor een bruiloft, feest of andere gelegenheid. Een outfit voor iedereen!
 


Veelgestelde vragen

We kunnen ons voorstellen dat je enkele vragen hebt wanneer je begint met jouw zoektocht naar een geschikt pak voor jouw bruiloft. Hieronder lees je een aantal veelgestelde vragen. Staat jouw antwoord er niet tussen of heb je meer vragen, neem dan gerust contact met ons op.

- Wanneer moet ik mijn trouwpak uitzoeken?
Het wordt aanbevolen om je trouwpak minstens drie tot zes maanden voor de bruiloft uit te zoeken, zodat er voldoende tijd is voor ons naaiatelier om eventuele aanpassingen aan jouw pak te doen.

- Wat zijn de populairste kleuren voor trouwpakken?
Traditionele kleuren zoals zwart, donkerblauw en grijs blijven populair, maar ook moderne keuzes zoals beige, groen en lichtblauw winnen aan populariteit.

- Wat zijn de trends voor trouwpakken in de zomer?
Lichtere kleuren, zoals pastelkleuren en lichte grijstinten, en meer casual stijlen zoals linnen of lichtgewicht stoffen zijn populair voor zomerse bruiloften.

- Wat zijn de verschillen tussen een 3-delig en een 2-delig trouwpak?
Een 3-delig trouwpak bevat naast een colbert en een broek ook een bijpassend gilet, terwijl een 2-delig pak alleen een colbert en broek heeft.

- Wat heb ik allemaal nodig als bruidegom?
Je kan kiezen voor een 3-delig of een 2-delig trouwpak. Hierbij zoeken we een geschikt, meestal wit, overhemd. Neem eventueel een stukje stof van de bruidsjurk mee, zodat het overhemd en de stropdas er qua kleur bij passen. Verder moeten de riem en schoenen passen bij de kleur van het pak. Om het helemaal af te maken zijn klassieke accessoires zoals een stropdas, pochet, manchetknopen en een horloge zijn goede keuzes. Bij Steegenga Mode vind je dit ook in het assortiment op onze kostuumafdeling. We helpen je graag verder om jouw gehele trouwpak compleet te maken, zodat je in één keer klaar bent en alles goed bij elkaar past.

Neem contact met ons op