Trouwpakken FrieslandKoop je trouwpak bij Steegenga Mode!

Op zoek naar een ruim assortiment Trouwpakken in Friesland? Kom dan naar Steegenga Mode in Balk. Ontdek ons uitgebreide assortiment trouwpakken voor mannen, samengesteld uit prachtige merken zoals Wilvorst en Immediate. Onze professionele adviseurs helpen je graag bij het uitzoeken van jouw perfecte pak voor jullie mooiste dag!


Bekijk ons inspiratieboek


 
 

Gefeliciteerd, je gaat trouwen! Wil je je oriënteren op wat er allemaal mogelijk is? Wij hebben een prachtig inspiratieboek samengesteld. Deze kun je online bekijken of in onze winkel!

Bekijk ons inspiratieboek

Je bent op zoek naar het mooiste trouwpak voor jullie grote dag. Dan zit je bij Steegenga Mode helemaal goed. Wij hebben een ruim assortiment aan trouwpakken. Onze professionele medewerkers helpen je graag. 

Maak een afspraak

Als gasten van het bruidspaar wil je er natuurlijk ook goed bijlopen. Daarom hebben we niet alleen voor de bruidegom, maar ook voor de gasten een uitgebreid assortiment aan pakken, van chique tot casual.

Bekijk inspiratie voor de trouwgasten
Bij Steegenga Mode beleef je met ons de mode, maar nu ook de liefde! Voor als je op zoek bent naar een prachtige outfit voor een bruiloft, feest of andere gelegenheid. Een outfit voor iedereen!