Naar boven

Gelegenheidskleding voor dames en heren

 

Gelegenheidskleding koop je bij Steegenga Mode!

Van "Beleef met ons de mode" naar "Beleef met ons de liefde!". Ben je op zoek naar een trouwkostuum, herenpak of voor de dames een jurk, jumpsuit of broekpak? Bij Steegenga Mode in Balk(Friesland) hangen de mooiste en meest feestelijke outfits voor je klaar. Onze professionele modeadviseurs helpen jou graag bij het uitzoeken van de perfecte outfit voor jouw gelegenheid!

 
 
Gefeliciteerd! Je bent op zoek naar het mooiste trouwpak voor jullie grote dag. Dan zit je bij Steegenga Mode helemaal goed, wij hebben een ruim assortiment aan trouwpakken. Onze professionele medewerkers helpen je graag.
  

Bekijk ons inspiratieboek
Als trotse vader of moeder van de bruid of bruidegom wil je natuurlijk ook stralen op deze bijzondere dag. Ook voor jullie hebben wij ruime keuze uit pakken en gelegenheidskleding. Zo kun je alles op één adres uitzoeken en heb je een perfecte afstemming. 

Plan een afspraak
Als gasten van het bruidspaar moet je er natuurlijk ook goed bijlopen. Daarom hebben we niet alleen voor de bruidegom, maar ook voor de gasten een uitgebreid assortiment aan pakken, van chique tot casual. 

Bekijk afdeling