Naar boven

Gelegenheidskleding voor dames en heren


Gelegenheidskleding koop je bij Steegenga Mode!

Heb je een bruiloft of een speciale gelegenheid in de agenda staan? Kom dan naar Steegenga Mode in Balk(Friesland). Onze professionele modeadviseurs helpen jou graag bij het uitzoeken van de perfecte outfit voor jouw gelegenheid! Van pakken voor heren tot jurken en jumpsuits voor dames. Doe online vast inspiratie op en kom shoppen in de winkel. 


Op zoek naar de perfecte gelegenheidskleding? Bij Steegenga Mode vind u een mooie collectie aan gelegenheidskleding. Wij hebben precies wat jij nodig hebt om te stralen bij elke bijzondere gelegenheid! Op een bruiloft of feest is het toepasselijk om een mooie jumpsuit te dragen. Bekijk onze jumpsuits alvast online en kom langs in de winkel.


Als gast van het bruidspaar moet je er natuurlijk goed uitzien. Daarom hebben we niet alleen voor de bruidegom mooie pakken. Ook voor de gasten hebben we een uitgebreid assortiment aan pakken. Van chique tot casual voor iedere gast heeft Steegenga Mode iets moois.


Voor dames hebben we een ruime collectie aan prachtige jurken die perfect zijn voor elke gelegenheid. Of je nu gaat voor een klassieke lange avondjurk, een stijlvolle cocktailjurk, of een mooi simpel jurkje, Bij Steegenga Mode zorgen wij ervoor dat jij met de perfecte jurk naar buiten loopt. Kom langs in de winkel voor advies en bekijk de jurken nu alvast online.


 
Vind jouw perfecte outfit bij Steegenga Mode
 

Voor elke dame en heer de mooiste kleding

Ontdek onze prachtige collectie gelegenheidskleding voor dames en heren. Wij zorgen ervoor dat je tijdens jouw speciale gelegenheid straalt in de mooiste kleding die perfect bij je past. Wij staan klaar om je te helpen en de ideale outfit samen te stellen. Doe alvast inspiratie op op onze website of bezoek onze prachtige winkel in Balk.