Naar boven

Stieglitz

(0)
 
 
Over Stieglitz

Stieglitz, opgericht in 2014 door de Nederlandse ontwerpster Pien Stieglitz, is een eigentijds modemerk dat bekend staat om zijn gedurfde en kleurrijke ontwerpen. Het merk trekt inspiratie uit reizen en culturen van over de hele wereld, wat resulteert in unieke en expressieve collecties. De visie van Stieglitz is om vrouwen te inspireren hun individualiteit te omarmen en zich zelfverzekerd te voelen in wat ze dragen.

De missie van het merk is om mode te creëren die niet alleen stijlvol, maar ook comfortabel en functioneel is. Stieglitz streeft ernaar om kleding te ontwerpen die vrouwen de vrijheid geeft om zichzelf te uiten, met een sterke nadruk op kwaliteit en duurzaamheid. De collecties van Stieglitz zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en worden met zorg geproduceerd om een lange levensduur te garanderen.

Bij Steegenga Mode vind je de opvallende en levendige collecties van Stieglitz, perfect voor vrouwen die durven op te vallen en hun eigen stijl willen vieren.

 
Stieglitz shop je bij Steegenga Mode

De nieuwste collectie van Stieglitz hangt nu bij ons in de winkel. Onze winkel is gevestigd in Balk, in het zuidwesten van Friesland. Naast Stieglitz vind je bij ons méér dan 100 andere prachtige modemerken voor mannen en vrouwen. Kom naar onze winkel in Balk, Friesland, en ontdek ons volledige aanbod. We helpen je graag met persoonlijk advies en eventuele aanpassingen via onze vermaakservice. Geniet van de gezellige sfeer, persoonlijke aandacht en een heerlijk kopje koffie in ons Café. Parkeren kan gratis op ons parkeerterrein achter de winkel!

Bekijk hier de openingstijden