Spaarsysteem

 

Sparen bij Steegenga Mode!

Sta jij ingeschreven in het klantensysteem bij Steegenga Mode? Dan spaar je op veel aankopen persoonlijke spaarpunten. Deze punten kunnen oplopen tot een grote korting en je mag zelf kiezen wanneer je je korting verzilverd. Maak een klantenaccount aan tijdens jouw webshopbestelling of winkelbezoek en begin automatisch met sparen! 
Ons gratis spaarsysteem zonder gedoe

- Geen gedoe met het aanschaffen of bewaren van een pasje, maar wel een heel fijn spaarsysteem waar je heel snel van kunt genieten.

- Je hoeft maar één keer je gegevens bij ons in te vullen en het spaarsysteem is geactiveerd. Uiteraard vragen wij alleen om de meest noodzakelijke gegevens en waarborgen wij hierin jouw privacy.

- Op al jouw nieuw aangekochte kleding (zonder korting) spaar je punten die in ons kassasysteem worden opgeslagen.

- Bij 100 euro is dat al 5 euro. De volgende keer kun je de gespaarde punten direct inwisselen bij het afrekenen. Of je spaart gewoon nog even lekker door en koopt er straks die mooie trui van.

- Heb je een geldbedrag aan punten op je klantnummer staan en ben je al even niet geweest? Wij sturen je twee keer per jaar een reminder per mail, dus zorg ervoor dat jouw emailadres bekend is bij ons. Als jouw emailadres staat geregistreerd onder jouw klantnummer dan kan je met dit emailadres ook inloggen op onze website en jouw actuele spaarsaldo bekijken.

- Gespaarde punten kunnen alleen worden ingewisseld bij een volgende aankoop van mode-items bij Steegenga Mode. Dit kan zowel in de winkel als online via de webshop.

- De gespaarde punten vervallen niet en kun je inwisselen wanneer jíj dat wilt.