Naar boven

Aaiko damesmode

Aaiko Aaiko is een prachtig merk voor dames. De super vrouwelijke collecties bestaan uit de mooiste blouses met opvallende prints, mooie rokken en jurken en comfortabele broeken. Het stijlvolle merk is erg draagbaar en heeft een chique en hippe uitstraling. Bij ons in de winkel vind je altijd de nieuwste collectie van Aaiko in de winkel. Of bekijk de collectie alvast hieronder!

Aaiko dames fashion


Het merk Aaiko is een damesmerk van Nederlandse bodem met inmiddels 180 verkooppunten inernationaal. Het merk is geinspireerd door reizen over de hele wereld. De naam AAIKO is letterlijk vertaald uit het Japans ‘’geliefd’’. Kenmerkend voor het merk is dat het super vrouwelijke draagbare collecties maakt met veel keus aan jurkjes, rokken, blouses en tunieken.

Geliefd onder vrouwen

Aaiko is inmiddels erg geliefd onder veel vrouwen. Het merk heeft elk seizoen de prachtigste collecties. Er wordt gebruik gemaakt van verrassende kleuren en mooie stoffen van de beste kwaliteit. De pasvormen van Aaiko zijn uniek, in een item van Aaiko voelt je je op en top vrouw! Het merk onderscheid zich door bijzondere stoffen en verrassende prints te gebruiken. Voornamelijk de blouses van Aaiko zijn erg populair.

Aaiko bij Steegenga Mode

Bij Steegenga Mode vind je de nieuwste collectie Aaiko voor vrouwen bij ons op de webshop. Onze medewerkers laten je graag de nieuwste collectie Aaiko zien. Of bestel jouw favoriete items online. Op werkdagen voor 21:00 besteld? Dan heb je jouw Aaiko artikel de volgende dag al in huis!