Naar boven

Yaya Fashion

Yaya

Van Yaya word je blij

 

Yaya is een hip merk ontworpen voor de positieve vrouw. Het merk bestaat sinds 1992 en is ontstaan met het idee om fijne authentieke kleding te maken voor de moderne en positieve vrouw. Inspiratie voor de collecties komt vanuit de hele wereld. Het is een merk voor iedere vrouw.

Casual en stijlvol

Het merk staat voor een manier van leven. Bewust nonchalant gekleed, dat is wat je met de kleding van Yaya bereikt. De combinatie van elegant, industrieel en een tikkeltje beachlife zorgt ervoor dat het merk keer op keer met verrassende collecties komt.

Yaya voor jou?

Het merk zorgt ervoor dat de moderne vrouw niet alledaags voor de dag komt en brengt net dat stukje exclusiviteit  waar je naar op zoek bent. De kleding zorgt er voor dat je je elke dag thuis voelt door de kleding waar je in loopt. Yaya is goed te combineren met merken als Maison Scotch of een stoere Jeans van G-star.

Bestel Yaya online bij Steegenga Mode!

Bij Steegenga Mode vind je de collectie van YAYA vanaf nu in de winkel. Bestel dus hier je YAYA items of kom langs bij onze winkel in Balk (Friesland).