Naar boven

ONS TEAM - STEEGENGA MODE

Kom jij binnenkort bij ons langs in Balk? Wij staan graag voor je klaar.

Zit je lekker in je outfit? Dan voel je je automatisch beter, toch? Dat gevoel willen wij altijd aan onze klant geven.

ONZE AFDELINGEN

DE WINKEL

Daarna wordt de kleding naar de winkel gebracht waar ze per afdeling gesorteerd worden. Op de damesafdeling TREND, aan de voorkant van de winkel, kijken Tessa, Gerda,  Rimke, Devany en Harmina uit naar je komst. Als je de trap naar boven neemt, kom je op de damesafdeling STUDIO en als je naar beneden gaat kom je op de damesafdeling IN STIJL.  Op deze afdelingen helpen Astrid, Jeanette, Geartsje, Alie, Aafje, Meta, Marleen en Anja je graag. Op de herenafdeling staan Nicole, Rennie, Siebe, Anje en Ellen voor je klaar!

DE KASSA

Helemaal geslaagd? Eén van onze kassières helpt je graag! Richtje en Elina registreren jouw aankoop graag op jouw klantenaccount bij ons.

Bij ons Café de Steeg kan je na het shoppen nog heerlijk genieten van een kopje koffie of thee, hier staan Jantsje en Regina voor je klaar!

HET NAAIATELIER

Is de broek te lang of is een blouse niet helemaal naar wens? Froukje, Annie en Siska hebben alle vaardigheden in huis om het artikel passend te maken voor jou.

GOEDERENONTVANGST

Elke dag ontvangen wij nieuwe items, deze komen binnen bij goederenontvangst waar Ryanne, Amarins, Janouk en Ingrid de kleding checken en klaarmaken voor de verkoop.

ACHTER DE SCHERMEN

Achter de schermen vind je de rest van het team om Steegenga Mode optimaal te laten functioneren. Zo houdt Freija zich bezig met de fotografie en vormgeving van online en offline promotie. Dione pakt jouw webshopbestelling in en is het gezicht van onze klantenservice. Ingrid is onze HR medewerker en houdt zich bezig met al onze collega’s. Laura heeft de verantwoordelijkheid over de financiën en de administratie. Sigrid is onze social media medewerker en is daarnaast ook te vinden in de winkel. Angela coördineert alle communicatie en marketing van Steegenga Mode.