Naar boven

Ons team - Steegenga Mode

Kom jij binnenkort bij ons langs in Balk? Wij staan graag voor je klaar.Zit je lekker in je outfit? Dan voel je je automatisch beter, toch? Dat gevoel willen wij altijd aan onze klant geven.
 

ONZE AFDELINGEN
 

GOEDERENONTVANGST

Elke dag ontvangen wij nieuwe items, deze komen binnen bij goederenontvangst waar Ryanne, Amarins, Janouk en Ingrid de kleding checken en klaarmaken voor de verkoop.

 

 
 

DE WINKEL

Daarna wordt de kleding naar de winkel gebracht waar ze per afdeling gesorteerd worden. Op de damesafdeling Trend, aan de voorkant van de winkel, kijken Sigrid, Rimke, Thea, Harmina en Gerda uit naar je komst. Als je de trap naar boven neemt, staan op de damesafdeling Studio Geartsje, Marleen, Maya, Anja en Astrid voor je klaar. Ook bij de damesafdeling In Stijl, beneden aan de achterkant van onze winkel, hebben Alie, Aafje en Meta zin om je te helpen met de perfecte outfit. Op de herenafdeling staan Anje, Rennie, Siebe, Paula en Ellen voor je klaar!

 HET NAAIATELIER

Is de broek te lang of is een blouse niet helemaal naar wens? Elly, Siska en Froukje hebben alle vaardigheden in huis om het artikel passend te maken voor jou.

 
 

DE KASSA

Helemaal geslaagd? Eén van onze kassières helpt je graag! Richtje en Quinty registreren jouw aankoop graag op jouw klantenaccount bij ons.

Bij ons Café de Steeg kan je na het shoppen nog heerlijk genieten van een kopje koffie of thee. In het weekend staat Regina hier voor je klaar!

 ACHTER DE SCHERMEN

Achter de schermen vind je de rest van het team om Steegenga Mode optimaal te laten functioneren. Zo houdt Freija zich bezig met de fotografie en vormgeving van online en offline promotie. Bente is onze stagiaire en ondersteunt Freija en Angela op de marketingafdeling. Ingrid is onze HR medewerker en houdt zich bezig met al onze collega’s. Laura heeft de verantwoordelijkheid over de financiën en de administratie. Angela coördineert alle communicatie en marketing van Steegenga Mode. Femke pakt jouw webshopbestelling in en is het gezicht van onze klantenservice en Baukje is onze Social Media expert, maar helpt zo nu en dan ook het kassateam.