Naar boven

Ons team - Steegenga Mode

Kom je binnenkort bij ons langs in Balk? Wij staan graag voor je klaar.Zit je lekker in je outfit? Dan voel je je automatisch beter, toch? Dat gevoel willen wij altijd aan onze klant geven.
 

ONZE AFDELINGEN
 

GOEDERENONTVANGST

Elke dag ontvangen wij nieuwe items, deze komen binnen bij goederenontvangst waar Ryanne, Amarins, Janouk en Ingrid de kleding checken en klaarmaken voor de verkoop.

 


 

DE WINKEL

Daarna wordt de kleding naar de winkel gebracht waar ze per afdeling gesorteerd worden. Op de dames afdeling aan de voorkant van de winkel staan Sigrid, Rimke, Thea, Harmina en Gerda voor je klaar om jou te helpen. Bij de damesafdeling boven kijken Geartsje, Marleen, Maya, Anja en Astrid uit naar je komst. Ook bij de damesafdeling beneden aan de achterkant van onze winkel hebben Alie, Aafje en Meta zin om je te helpen met de perfecte outfit. Op de herenafdeling staan Anje, Rennie, Siebe, Paula en Ellen voor je klaar!

 HET NAAIATELIER

Is de broek te lang of is er iets niet helemaal naar wens? Elly, Siska en Froukje hebben alle vaardigheden in huis om het artikel passend te maken voor jou.

 


DE KASSA

Helemaal geslaagd? Eén van onze kassières helpt je graag! Baukje, Quinty, Laura en Richtsje helpen je graag met afrekenen.

Bij ons Café de Steeg kun je na het shoppen nog heerlijk genieten van een bakje koffie of thee, Regina of Jantsje helpen je graag!

 ACHTER DE SCHERMEN

Achter de schermen staat nog een heel team klaar om Steegenga Mode optimaal te laten functioneren. Zo houdt Freija zich bezig met de fotografie en vormgeving van online en offline promotie. Bente is onze stagiaire en ondersteunt Freija en Angela op de marketingafdeling. Ingrid is onze HR medewerker en houdt zich bezig met al onze collega’s. Laura heeft de verantwoordelijkheid over de financiën en de administratie. Angela vormt zich over alle communicatie en marketing van Steegenga Mode. Femke richt zich op de webshop bestellingen en is het gezicht van onze klantenservice en Baukje is onze Social Media expert.