Naar boven
  • 1200 m2 dames- & herenmode
  • 100+ modemerken
  • Gratis parkeren
  • Gezellige koffiehoek
  • Vermaakservice

Ons team - Steegenga Mode


Het Steegenga Mode Team

Kom je binnenkort bij ons langs in Balk? Wij staan graag voor je klaar. Hieronder stellen we iedereen alvast aan je voor. 

 
 
Steegenga Mode heeft een eigen naaiatelier boven de winkel. Hier is een team van drie professionele coupeuses aan het werk. Nieuw gekochte kleding kunnen wij hier vermaken, bijvoorbeeld mouwen korter maken of de taille van een broek innemen. Ook voor reparaties van je kleding kun je bij ons terecht.
 
 
 
Siebe Steegenga - Directie en verkoop herenafdeling. Hobby's: Tennis en hardlopen.
 

 
Als stagiaire Ruimtelijk vormgever doe ik mijn eindstage bij het
marketingteam van Steegenga Mode. Hier help ik o.a. met het bedenken en uitvoeren van de content op
Instagram.
 
 
Voor Steegenga Mode verzorg ik de online marketing en events. Ook serveer ik je graag een lekker kopje koffie in café "De Steeg", in het hart van onze winkel.
 
 
Achter de schermen regel ik de administratie en voor de schermen help ik je bij de kassa.
 
 
Voor mijn opleiding Marketing & Communicatie doe ik mijn eindstage bij Steegenga Mode. Ik werk mee op de marketing afdeling en houd mij bezig met de social media, website en events. Ik hoop veel te leren bij Steegenga Mode! 
 
 

Ik houd Steegenga Mode schoon en fris.
 
 
 
Christina is de HR-functionaris van Steegenga Mode. Voor vragen over vacatures kun je bij haar terecht. Verder wordt Christina er ook erg blij van om onze klanten te mogen helpen in de winkel. Vooral op de damesafdeling op de bovenste etage is zij te vinden. Op zoek naar een complete set of een mooie jurk voor een feest? Christina helpt je graag verder.
 
 
 

Fotografie © Fotoshootz portretfotografie - Sita Koning