Naar boven

Butcher of Blue Friesland

 
Herenmode van Butcher of Blue in Friesland

Op zoek naar het mooie kledingmerk Butcher of Blue? Kom dan naar Steegenga Mode in Balk. Hét verkooppunt voor jouw favoriete Butcher of Blue items. In onze ruime winkel in Balk vind je één van de grootste collecties van Friesland. Hier hebben wij een prachtige items van het trendy merk Butcher of Blue altijd voor je klaar hangen. Kom langs en laat je verrassen door ons ruime aanbod aan damesmode.

 
Trendy herenmode

Heb je wel eens gehoord van het Nederlandse merk Butcher of Blue? De naam is ontstaan doordat een ‘butcher’ zijn producten respecteert en dat is ook wat met de kleding van Butcher of Blue gebeurt. De items worden namelijk met zorg gemaakt en dat is dan ook terug te zien in de mooie herencollectie. De kleding is casual en mannelijk voor alle leeftijden. Shirts en truien die van prachtige materialen zijn gemaakt zijn in de nieuwe collectie in onze winkel te vinden.

 
 
Butcher of Blue vind je bij Steegenga Mode

De nieuwste collectie van Butcher of Blue hangt nu bij ons in de winkel. Onze winkel is gevestigd in Balk, in het zuidwesten van Friesland. Naast Butcher of Blue vind je bij ons méér dan 100 andere prachtige modemerken voor mannen en vrouwen. Kom langs in Balk en geniet van de gezellige sfeer en persoonlijke aandacht. Heb je een aankoop gedaan of moet je er nog even over nadenken? Geniet dan van een heerlijk kopje koffie met wat lekkers in ons Café. En parkeren is op ons parkeerterrein achter de winkel altijd gratis!

Kijk hier voor een overzicht van onze openingstijden.