Naar boven

Studio Anneloes in Friesland

(121) (121 artikelen)

 

 
Filteren
Verberg filters
Wis alles
Sorteren
Sorteren
Prijs
  • €34 - €180
Prijs
34 180
Maat
Maat
Kleur
Kleur
Geslacht
Geslacht
Collectie
Collectie
Categorie
Categorie
Seizoen
Seizoen
Sorteren
Over Studio Anneloes

We willen een wereld creëren waarin vrouwen zich sterk, zelfverzekerd en comfortabel voelen. Met respect voor elkaar en voor de omgeving. Wekelijks leveren we ready-to-wear items, waarin vrouwen goed voor de dag kunnen komen. Studio Anneloes is the brand for ambitious women! Wij geloven dat iedere vrouw ambitie heeft, of ze zich nu richt op haar carrière, social life, opleiding of kids.
Met onze kleding helpen we vrouwen om zich empowered en zelfverzekerd te voelen, zodat ze hun ambities waar kunnen maken. Bekijk de Basics by Studio Anneloes of onze fashion collectie.

 
Studio Anneloes vind je bij Steegenga Mode

De nieuwste collectie van Studio Anneloes hangt nu bij ons in de winkel. Onze winkel is gevestigd in Balk, in het zuidwesten van Friesland. Naast Studio Anneloes vind je bij ons méér dan 100 andere prachtige modemerken voor mannen en vrouwen. Kom langs in Balk en geniet van de gezellige sfeer en persoonlijke aandacht. Heb je een aankoop gedaan of moet je er nog even over nadenken? Geniet dan van een heerlijk kopje koffie met wat lekkers in ons Café. En parkeren is op ons parkeerterrein achter de winkel altijd gratis!