Naar boven

G-star

G-star logo De nieuwste collectie van G-star vind je altijd bij Steegenga Mode. Zowel online als in de winkel hebben wij voor heren en dames een uitgebreide collectie samengesteld. Bekijk hieronder jouw favoriete G-star items. Meer G-star? Kom dan langs in onze winkel in Balk.

G-Star RAW, jeans van Hollandse bodem

 

G-Star RAW is uitgegroeid tot hét jeansmerk. Het merk is van Nederlandse bodem en is tegenwoordig niet meer weg te denken uit het modebeeld. Nederland is jeansland bij uitstek en G-Star heeft zijn stempel hier aardig op gedrukt. Bij G-Star hebben ze dan ook meer één doel voor ogen; De allerbeste jeans maken die er te maken is.

Streetwear by G-Star

Dankzij G-Star heeft de hedendaagse denim een enorme boost gekregen. Het merk heeft de normale jeans weten om te toveren tot stijlvolle streetwear. Door te experimenteren met verschillende afwerkingen, accesoires en mooie wassingen, weet G-Star keer op keer een vernieuwende collectie neer te zetten.

Collecties voor iedereen

De diversiteit in stoffen en ontwerpen zorgt ervoor dat de kleding een stoere en ‘’ruige’’ uitstraling heeft. Naast de brede collectie jeans heeft G-Star tegenwoordig ook tops,shirts, jasjes en schoenen in haar collectie. Alle items van het merk zijn uitstekend met elkaar te combineren en maken je stoere look helemaal compleet.

Koop G-Star bij Steegenga Mode

Steegenga Mode heeft altijd de mooiste stukken uit de collectie van G-Star. Zowel bij ons in de winkel als online kunt u terecht voor de nieuwste jeans en items uit de collectie. Online kunt u gemakkelijk en veilig bestellen. Wanneer u voor 19:00 besteld, heeft u uw favoriete jeans of G-star item de volgende dag in huis.