Naar boven

G-star Friesland

G-star
 
 

 

Damesmode van G-star in Friesland

Op zoek naar een mooie jeans van het kledingmerk G-star? Kom dan naar Steegenga Mode in Balk. Hét verkooppunt voor jouw favoriete G-star RAW items. In onze ruime winkel in Balk vind je één van de grootste collecties van Friesland. Hier hebben wij prachtige jeans van het tijdloze merk G-star altijd voor je klaar hangen. Kom langs en laat je verrassen door ons ruime aanbod aan damesmode.

 
Jeans van Hollandse bodem

G-Star RAW is uitgegroeid tot hét jeansmerk. Het merk is van Nederlandse bodem en is tegenwoordig niet meer weg te denken uit het modebeeld. Nederland is jeansland bij uitstek en G-Star heeft zijn stempel hier aardig op gedrukt. Bij G-Star hebben ze dan ook maar één doel voor ogen: de allerbeste jeans maken die er is. Dankzij G-Star heeft de hedendaagse denim een enorme boost gekregen. Het merk heeft de normale jeans weten om te toveren tot stijlvolle streetwear. Door te experimenteren met verschillende afwerkingen, accessoires en mooie wassingen, weet G-Star keer op keer een vernieuwende collectie neer te zetten. De jeans van G-Star vind je op onze damesafdeling voor in de winkel. Hier hebben we ook een uitgebreid assortiment damesjeans van Denham en LTB.

 
G-star RAW vind je bij Steegenga Mode

De nieuwste collectie van G-star hangt nu bij ons in de winkel. Onze winkel is gevestigd in Balk, in het zuidwesten van Friesland. Naast G-star vind je bij ons méér dan 100 andere prachtige modemerken voor mannen en vrouwen. Kom langs in Balk en geniet van de gezellige sfeer en persoonlijke aandacht. Heb je een aankoop gedaan of moet je er nog even over nadenken? Geniet dan van een heerlijk kopje koffie met wat lekkers in ons Café. En parkeren is op ons parkeerterrein achter de winkel altijd gratis!

Kijk hier voor een overzicht van onze openingstijden.