Naar boven

MAC

MAC MAC is het merk wanneer het gaat om broeken en jeans van uitstekende kwaliteit. Als sinds 1973 houdt het Duitste modemerk zich bezig met ontwerpen en produceren van de fijnste broek voor de klassieke man.

MAC broeken

 

MAC is een gerenommeerd merk wanneer het gaat om broeken en jeans van uitstekende kwaliteit. Als sinds 1973 houdt het Duitste modemerk zich bezig met ontwerpen en produceren van de fijnste broek voor de klassieke man en vrouw.

Comfortabele pasvormen

Door de jarenlange ervaring binnen het bedrijf haal je met een MAC broek gegarandeerd comfort in huis. De broeken zijn gemaakt van de fijnste stoffen en er wordt tijdens het proces veel aandacht besteed aan afwerking. Daarnaast hecht het merk MAC veel waarde aan maatschappelijk verantwoord ondernemen en milieubewuste productieprocessen. Zo draag je bij het aanschaffen van een MAC broek ook nog je steentje bij aan een beter milieu.

Collecties van MAC

MAC heeft een aantal standaard modellen die geschikt zijn voor alle vrouwen. Voor elk figuur is er een model broek te vinden. Zo zijn de Dream, Skinny en Carrie populaire modellen. Deze broeken komen elk seizoen weer in een nieuwe uitvoering zodat je altijd je favoriete broek kunt dragen volgens de laatste modetrends.

MAC broeken bij Steegenga Mode

MAC broeken voor heren en dames vind je bij Steegenga Mode in Balk. Op onze heren afdeling en op onze afdeling Modern Style staan onze medewerkers altijd voor u klaar met een passen advies. Online vind je alleen MAC broeken voor de heren. Bestel je op werkdagen voor 22:00 uur? Dan heb je je MAC broek de volgende dag in huis!