Kleding vermaak en reparatie serviceJouw kleding wordt met liefde gemaakt!

Boven onze winkel zit een atelier waar onze professionele coupeuses jouw nieuw gekochte kledingstuk vermaken terwijl je wacht. Zijn er meer aanpassingen nodig? Dan kun je jouw vermaakte item binnen een week weer ophalen! Lees hier meer. Vermaak service bij Steegenga Mode

Bij Steegenga Mode willen wij graag dat je lang plezier hebt van jouw nieuw gekochte kleding. Is de broek net iets te lang? Of wil je de mouwen van je nieuwe blazer iets korter hebben? Nagenoeg alles is mogelijk op het gebied van kleding vermaak. Voor vaste klanten en op nieuwe collecties is het vermaak geheel gratis! Vraag er gerust naar bij één van onze medewerkers.


Oude kleding repareren

Ook voor reparatie van je oude kleding kun je terecht bij Steegenga Mode. Dus voordat je jouw lievelings item in de prullenbak gooit kun je het een tweede kans geven. Kom langs in de winkel en wij kijken of wij jouw favoriete kleding nog kunnen repareren! Heb je deze kleding niet uit onze winkel? Dat maakt niks uit! Wij maken het met liefde weer voor je! Zo heb jij langer plezier van je kleding!Vermaak kosten

Kleding die bij Steegenga Mode is gekocht

Indien het een artikel is met korting of uit de uitverkoop dan gelden dezelfde prijzen als voor artikelen die wel bij ons zijn gekocht, maar ouder dan twee jaar zijn. Hierboven zie je de prijzen van veelvoorkomende vermaakmogelijkheden. Dit zijn vanaf prijzen, dus het is mogelijk dat hier nog kosten bijkomen. 

Kleding die niet bij Steegenga Mode is gekocht

Onder het motto "Waardeer het, repareer het" van SIRE kun je bij ons ook terecht voor het repareren en vermaken van kleding die niet is gekocht bij Steegenga Mode. Kom gerust langs bij ons in de winkel dan bespreken we samen de mogelijkheden. Hierboven vind je al een aantal prijzen, maar het kan zijn er nog kosten bijkomen.