Persoonlijke service

 
Vermaak & reparatie

Mocht een broek toch te lang zijn of een blouse bijvoorbeeld nog niet helemaal naar wens? Geen probleem!
Onze coupeuses in het naaiatelier helpen je graag zodat de kleding perfect past.

Het naaiatelier
Retourneren

Zit jouw nieuwe broek toch niet zo lekker als gedacht? Of paste het meegenomen overhemd voor je partner niet goed? Blijkt de rits plots niet meer te werken? Kom bij ons langs en dan komen wij samen tot een passende oplossing.

Het retourbeleid
Café de Steeg

Tijdens of na het shoppen bieden wij onze klanten de gelegenheid te genieten van een gratis kopje koffie of thee. Moeder, vrouw of vriend aan het shoppen? Je bent meer dan welkom om onder het genot van een drankje even te wachten.

Café de Steeg
 


Deskundigheid


Bij Steegenga Mode mag je erop vertrouwen dat je op het juiste adres bent om passend modeadvies te ontvangen. Veel van onze medewerkers werken al jaren met plezier in de mode en/of hebben er een specifieke opleiding voor gevolgd. Daarnaast bezoeken wij twee keer per jaar de Modefabriek in Amsterdam, worden we intern opgeleid tijdens de kick off van het modeseizoen en bezoeken we trend- en merkpresentaties, seminars en cursussen die ons verdiepen in ons vakgebied. 

Iedere modespecialist weet hoe ze jou het beste kunnen kleden; welke kleuren bij je passen, welke pasvormen jouw lichaamsvormen goed doen en welke mode-items jou laten stralen. Onze medewerkers zijn op de hoogte van de laatste fashion trends en zetten zich ervoor in aan jouw wensen te voldoen. 

 Ruim 100 merken onder één dak!

Bijna de hele familie kan bij ons terecht voor mooie mode. Ruim honderd modemerken dames- en herenkleding onder één dak. Dat maakt samen winkelen nog leuker. De afdelingen zijn ruim opgezet en voorzien van inspirerende presentaties. Kom even langs tijdens een fietstochtje door Gaasterland of stap uit je bootje vanaf de Luts zo binnen en bewonder onze prachtige winkel. Geniet van de ongedwongen sfeer en een gratis kop koffie of thee. Gewoon in één winkel! Dat is dubbel genieten, want zo blijft er tijd over om nog meer leuke dingen te doen in onze mooie Friese omgeving.


Parkeergelegenheid
Niet eindeloos zoeken naar een parkeerplek of in de kou staan bij een parkeermeter. Aan de achterzijde van de winkel van Steegenga Mode ligt op een paar stappen lopen een ruime eigen parkeerplaats met voldoende parkeergelegenheid, wel zo makkelijk! Uiteraard is dit gratis. In Balk is parkeren op alle parkeerplekken gratis.

 
Maar het meest belangrijk...

Wat misschien het meest wordt gewaardeerd is ons team. Service zijn geen dingen. Service dat zijn mensen. Mensen die echt graag voor je klaar staan, je willen verrassen, je herkennen en met je meedenken. We zien er dan ook naar uit om jou dié service te laten ervaren.

Ons team