Samenwerken met Steegenga Mode


WIJ ZIJN ALTIJD OPZOEK NAAR LEUKE SAMENWERKINGEN!

Ben je een lokale onderneming uit de buurt? Wij zoeken voor evenementen verschillende samenwerkingen. Elk seizoen organiseren we verschillende evenementen in de winkel en staan we ook op fairs. Voor onze evenementen zoeken we vaak ondernemingen uit de buurt die in onze winkel kunnen staan om hun shop/producten/dienst te promoten en zo een fantastisch evenement neer te zetten. Zo hebben we afgelopen seizoen een Modefeestje georganiseerd op onze damesafdeling beneden en een "New season, new you" event op al onze damesafdelingen. Ook staat het PME event op de planning, waar lokale ondernemers helpen met hapjes en drankjes te voorzien!
Enthousiast geworden? Stuur ons een mailtje met je voorstel en we komen er zo snel mogelijk op terug!

Mail ons!
 
 
 

FOTOSHOOT LOCATIES

Elk seizoen organiseren we verschillende fotoshoots om de nieuwe collectie vast te leggen voor onze acties en events. Daarnaast fotograferen we ook nog de trouwpakken en gelegenheidskleding. We zijn zelf natuurlijk altijd opzoek naar nieuwe locaties, maar zien waarschijnlijk niet alles! Dus heb/ken jij een gave locatie, gebouw, restaurant, park, hotel, B&B of iets anders en lijkt het je leuk om hier een fotoshoot te doen? Neem dan contact met ons op! 

Mail ons!
 

INFLUENCER

Ben jij een influencer en spreekt de stijl en kleding van Steegenga Mode je aan? Woon je daarnaast ook nog in Friesland? Dan zijn wij opzoek naar jou! We zijn altijd opzoek naar influencers die bij Steegenga Mode passen en zo gave content kunnen creëren. Meer weten? Stuur ons een mailtje. 

Mail ons!