Samenwerken met Steegenga Mode


WIJ ZIJN ALTIJD OPZOEK NAAR LEUKE SAMENWERKINGEN!

Ben jij een lokale onderneming in of in de buurt van Friesland? Wij geloven in de kracht van samenwerken en bieden bedrijven en merken graag een podium. Elk seizoen organiseren we verschillende evenementen in de winkel en staan we ook op fairs. Voor onze evenementen zoeken we vaak ondernemingen uit de buurt die in onze winkel kunnen staan om hun shop/producten/dienst te promoten en zo een fantastisch evenement neer te zetten. Denk aan het Modefeestje dat elk seizoen georganiseerd wordt, maar ook aan de Kerstfair die afgelopen winter een groot succes was.
Enthousiast geworden of heb je een goed idee? Stuur ons een mailtje met je voorstel en we komen er zo snel mogelijk op terug!

Mail ons!
 
 
 

FOTOSHOOT LOCATIES

Elk seizoen organiseren we verschillende fotoshoots om de nieuwe collectie vast te leggen voor onze acties en events. Daarnaast fotograferen we ook nog de trouwpakken en gelegenheidskleding. We zijn zelf natuurlijk altijd opzoek naar nieuwe locaties, maar zien waarschijnlijk niet alles! Dus heb/ken jij een gave locatie, gebouw, restaurant, park, hotel, B&B of iets anders en lijkt het je leuk om hier een fotoshoot te doen? Neem dan contact met ons op! 

Mail ons!
 

INFLUENCER

Ben jij een influencer en spreekt de stijl en kleding van Steegenga Mode je aan? Woon je in Friesland of kom je regelmatig in de buurt van Steegenga Mode? Dan zijn wij opzoek naar jou! We hebben zin om samen te werken met social media content creators en influencers die bij Steegenga Mode passen en zo gave content kunnen creëren en delen voor ons. Brainstormen over leuke content? Stuur ons een DM via Instagram of mail naar webshop@steegengamode.nl. 

Mail ons!