Naar boven

Loavies in Friesland

(0)
Damesmode van Loavies in Friesland

Op zoek naar het mooie kledingmerk Loavies? Kom dan naar Steegenga Mode in Balk. Hét verkooppunt voor jouw favoriete Loavies items. In onze ruime winkel in Balk vind je één van de grootste collecties van Friesland. Hier hebben wij prachtige items van het trendy merk Loavies altijd voor je klaar hangen. Kom langs en laat je verrassen door ons ruime aanbod aan damesmode.

 
Helemaal de trend van nu!

Ben  je actief op social media en helemaal into fashion? Dan heb je vast en zeker gehoord van het merk Loavies. Je kunt niet meer om de leuke kleding van dit jonge merk heen, dat in 2016 is opgericht. De damesmode van Loavies is helemaal de trend van nu. Van de bekende ruffle jurkjes tot stoere jasjes of leuke accessoires, bij Loavies vind je het allemaal! Dus ben je op zoek naar een nieuwe outfit die helemaal de trend is? Dan zit je bij het merk Loavies zeker goed. Vergelijkbare merken van Loavies zijn: Harper & Yve, Freebird en Fabienne Chapot.

 
Loavies vind je bij Steegenga Mode

De nieuwste collectie van Loavies hangt nu bij ons in de winkel. Onze winkel is gevestigd in Balk, in het zuidwesten van Friesland. Naast Loavies vind je bij ons méér dan 100 andere prachtige modemerken voor mannen en vrouwen. Kom langs in Balk en geniet van de gezellige sfeer en persoonlijke aandacht. Heb je een aankoop gedaan of moet je er nog even over nadenken? Geniet dan van een heerlijk kopje koffie met wat lekkers in ons Café. En parkeren is op ons parkeerterrein achter de winkel altijd gratis!

Kijk hier voor een overzicht van onze openingstijden.