Naar boven

OLYMP

OLYMP Olymp staat garant voor goed en comfortabele overhemden. Olymp heeft veel verschillende modellen waardoor er voor elk postuur wel een goed passend overhemd te vinden is. Je vindt overhemden van Olymp bij ons in de winkel en online!

Olymp overhemden


Olymp is een gerenommeerd merk op het gebied van overhemden. Het merk staat garant voor goed en comfortabele overhemden. Olymp heeft veel verschillende modellen waardoor er voor elk postuur wel een goed passend overhemd te vinden is.

Nieuw seizoen, nieuwe collectie

Ieder seizoen komt Olymp met een geheel nieuwe collectie op de markt. Naast de basiscollectie zorgt Olymp er ten aller tijde voor dat de overhemden perfect aansluiten op de allerlaatste heren mode trends. Het merk heeft drie populaire modellen met ieder een eigen pasvorm. De verschillende modellen zijn; Level 5 Five, Luxor Modern Fit en de Luxe Comfort Fit. De overhemden bestaan voor een groot deel uit 100% katoen en zijn strijkvrij.

Koop je Olymp overhemd bij Steegenga Mode.

In onze winkel in Balk hebben wij een groot assortiment Olymp overhemden op onze Business Afdeling. Hier staan onze medewerkers voor u klaar om u te helpen het Olymp overhemd te vinden dat bij u past. Daarnaast bestel je je favoriete Olymp overhemd ook gemakkelijk bij ons online!