Naar boven

Herenschoenen Rehab in Friesland

Herenmode van Rehab in Friesland

Op zoek naar een mooi paar schoenen van het kledingmerk Rehab? Kom dan naar Steegenga Mode in Balk. Hét verkooppunt voor jouw favoriete Rehab schoenen. In onze ruime winkel in Balk vind je één van de grootste collecties van Friesland. Hier hebben wij prachtige schoenen van het stijlvolle merk Rehab altijd voor je klaar liggen. Kom langs en laat je verrassen door ons ruime aanbod aan herenmode.

 
Schoenen met een cheeky little twist

Zijn je schoenen weer aan vervanging toe? Of kan je wel een extra paar herenschoenen gebruiken, bijvoorbeeld voor een speciale gelegenheid zoals een feest of een beurs? Probeer dan eens de schoenen van Rehab, een uniek schoenenmerk dat originele en inspirerende schoenen produceert. En zoals ze zelf zeggen “Altijd met een cheeky little twist”. Rehab is een merk van Hollandse bodem en maakt de mooiste hoogwaardige kwaliteitsschoenen die er in Nederland te vinden zijn. Voor een zakelijke gelegenheid zijn er mooie klassieke schoenen, deze kun je goed combineren met de pakken en pantalons van merken zoals Benvenuto en Dutch Dandies. Voor een casual of sportieve stijl verkoopt Rehab erg frisse sneakers, die kunnen worden gedragen met kleding van PME Legend en Scotch and Soda.

 
Rehab vind je bij Steegenga Mode

De nieuwste collectie van Rehab vind je nu bij ons in de winkel op de herenafdeling. Onze winkel is gevestigd in Balk, in het zuidwesten van Friesland. Naast Rehab vind je bij ons méér dan 100 andere prachtige modemerken voor mannen en vrouwen. Kom langs in Balk en geniet van de gezellige sfeer en persoonlijke aandacht. Heb je een aankoop gedaan of moet je er nog even over nadenken? Geniet dan van een heerlijk kopje koffie met wat lekkers in ons Café. En parkeren is op ons parkeerterrein achter de winkel altijd gratis!

Kijk hier voor een overzicht van onze openingstijden.