Naar boven

Wilvorst

(0)
 
 
Specialist op het gebied van trouwpakken 

Het merk Wilvorst is een modemerk speciaal voor de bruidegom. Dit merk is afkomstig uit Duitsland, maar heeft in de vele jaren op de markt een groot internationaal bereik gecreëerd. De Wilvorst trouwpakken kenmerken zich door pure elegantie en de moderne uitstraling. Wilvorst ontwerpt unieke trouwpakken, speciaal voor de stijlvolle man! Daarnaast houdt het merk Wilvorst rekening met de tradities rondom het huwelijk, hierdoor onderscheidt Wilvorst zich van andere modemerken speciaal voor de bruidegom. Wilvorst kan met zekerheid een specialist genoemd worden op het gebied van bruidegommode. 

Afwerking Wilvorst trouwpakken

De Wilvorst trouwpakken zijn gemaakt van hoge kwaliteit. Een Wilvorst trouwpak is gemaakt van het meest zachte en fijne materiaal, om zo het draagcomfort te vergroten. Het is namelijk belangrijk dat jij je tijdens de gehele dag op je gemak voelt en dit ook uitstraalt. Wanneer je kiest voor een Wilvorst trouwpak, dan kies je voor luxe en elegantie en maak je zeker indruk tijdens dé meest speciale dag van je leven! 

Wilvorst bij Steegenga Mode

Bij Steegenga Mode hebben wij de collecties van Wilvorst alleen in de winkel. Op onze herenafdeling staan onze deskundige medewerkers altijd voor u klaar om u de adviseren bij het aanschaffen van een mooi pak op maat. U kunt ook een afspraak maken via ons contactformulier.