Naar boven

YAYA Home

(0)

 
YAYA Home bij Steegenga Mode

YAYA Home is een inspirerend woonmerk dat in 1992 werd opgericht in Nederland. Het merk is onderdeel van YAYA, dat bekend staat om zijn kleding- en lifestylecollecties die een warme, comfortabele en elegante stijl uitstralen. YAYA Home vertaalt deze filosofie naar interieurartikelen, waarbij de nadruk ligt op eenvoud, kwaliteit en een tijdloze esthetiek.

De visie van YAYA Home is om een harmonieuze woonomgeving te creëren waarin men zich echt thuis voelt. Dit wordt bereikt door een breed scala aan stijlvolle en functionele woonaccessoires, meubels en textiel aan te bieden die perfect passen in elk interieur. YAYA Home richt zich op het brengen van een gevoel van rust en gezelligheid in huis, waarbij de natuurlijke kleuren en materialen een belangrijke rol spelen.

De missie van YAYA Home is om mensen te inspireren en te helpen bij het creëren van hun eigen unieke en sfeervolle leefruimte. Het merk streeft ernaar om hoogwaardige producten te leveren die zowel esthetisch aantrekkelijk als duurzaam zijn.

Bij Steegenga Mode vind je een zorgvuldig geselecteerde collectie van YAYA Home, variërend van prachtige kussens en plaids tot stijlvolle verlichting en decoratieve items. Ontdek de wereld van YAYA Home en breng een vleugje elegantie en comfort in je huis.

Kom naar onze winkel in Balk, Friesland, en ontdek ons volledige aanbod. We helpen je graag met persoonlijk advies en eventuele aanpassingen via onze vermaakservice. Geniet van de gezellige sfeer, persoonlijke aandacht en een heerlijk kopje koffie in ons Café. Parkeren kan gratis op ons parkeerterrein achter de winkel!

Bekijk hier de openingstijden