Naar boven

Zuitable

(0) 
 
Zuitable bij Steegenga Mode

Op zoek naar de stijlvolle herenkleding van Zuitable? Kom dan naar Steegenga Mode in Balk. Hét verkooppunt voor jouw favoriete Zuiitable items. In onze ruime winkel in Balk vind je één van de grootste collecties van Friesland. Hier hebben wij prachtige kleding van het stijlvolle merk Zuitbale voor je klaar hangen. Kom langs en laat je verrassen door ons ruime aanbod aan herenmode.

Bi-elastische pakken

Bij Zuitable wordt er gestreefd naar constante innovatie, waarbij de basis nooit zal verwijnen. Dit zorgt voor een ideale mix van haalbaarheid en innovatie. Zuitable heeft 5 jaar geleden voor het eerst een jersey stof gebruikt, hier werden toen jassen van geproduceerd. Tegenwoordig gebruikt Zuitable al geen stoffen meer die niet bi-elastisch zijn. Ruim 70% van de productie voor jassen en broeken is gemaakt van jersey en dit zorgt voor heerlijk draagcomfort. Deze elegante elastische stof zorgt voor een gekleed effect en is door de samenstelling en gewicht het hele jaar door te dragen

Kom Zuitable bewonderen

Bij Steegenga Mode hebben wij de collecties van Zuitable alleen in de winkel. Op onze herenafdeling staan onze deskundige medewerkers altijd voor u klaar om u de adviseren bij het aanschaffen van een mooi pak op maat. U kunt ook een afspraak maken via ons contactformulier.