Event Steegenga Mode Friesland

Brand Event bij Steegenga Mode

Maak kennis met onze nieuwe merken, ontdek de nieuwste wintercollecties en laat je verrassen door leuke goodies en giveaways. Zaterdag 14 oktober organiseren wij het Brand Event bij Steegenga Mode. Tijdens deze dag zetten wij een aantal van onze favoriete merken in het (herfst)zonnetje. En deze merken zetten jou in het zonnetje! Laat je adviseren door de stylistes en brand promoters en maak kans op mooie prijzen. Een dag vol herfstmode en gezelligheid. Met wie kom jij gezellig shoppen bij Steegenga Mode in Balk(Friesland)? 

Bekijk onze openingstijden
 
Goodies en winacties
Brand Event

Laat je inspireren door de nieuwste modecollecties en ontdek de trends voor de herfst en winter! Zowel op de heren- als damesafdeling vind je leuke activiteiten tijdens dit Brand Event.

Kom je ook?

In Café de Steeg trakteren we op iets lekkers van de Zoete Snoet.
Op onze herenafdeling snack je stoere bites van keurslager van de Beek.

Loavies

De echte fashionista’s onder ons kunnen terecht bij Loavies. Shop Loavies en ontvang een goodiebag en maak kans op leuke prijzen!

 
Nieuwe dames- en herenmode
Studio Anneloes

Ontdek onze vernieuwde Studio Anneloes corner. Van 14:00 uur tot 17:00 uur is de styliste van het merk aanwezig voor persoonlijke mode advies en je ontvangt leuke goodies.

Bekijk Studio Anneloes
New Zealand Auckland

Waan je in de ruige natuur van Nieuw Zeeland. Van 11:00 uur tot 17:00 uur kan je bij de Brand Promoter terecht voor stoer kledingadvies. Je maakt ook kans op een N.Z.A. parfum.

Bekijk N.Z.A.
Dstrezzed

Ken jij ons nieuwe herenmerk al? Bij aankoop van een Dstrezzed item ontvang je een biertje cadeau! En onder de kopende klanten wordt een Dstrezzed outfit verloot.

Bekijk Dstrezzed
 

Sorteren