Naar boven

Bloomings damesmode Friesland


Bloomings Friesland
Op zoek naar de verfijnde basics van Bloomings? Kom dan naar Steegenga Mode in Balk. In onze winkel hebben wij één van de grootste Bloomings collecties van Friesland. Kom langs in Balk en laat u verrassen door de nieuwste Bloomings collectie én door de andere 100 modemerken.

Verfijnd en verrassende damesmode

Het Amsterdamse modemerk Bloomings werd in 2012 opgericht. Het modemerk is elegant, verfijnd en van uitstekende kwaliteit. De basis wordt gelegd op mooie breisels en jerseys. Bloomings heeft veel basisartikelen in haar collectie maar wel altijd basisartikelen met een verrassende details en accenten. Het merk is groot geworden door haar herkenbare gebreide vestjes.

Bloomings koopt u bij Steegenga Mode

De nieuwste collectie van Bloomings vind je altijd bij ons in de winkel. Je vindt Bloomings op onze damesafdeling beneden in onze winkel. De winkel is gevestigd in Balk, in het zuidwesten van Friesland. Naast Bloomings vindt u bij ons méér dan 100 andere prachtige modemerken. Kom langs in Balk en geniet van de gezellige sfeer en persoonlijke aandacht. Onze winkel is goed bereikbaar en parkeren kunt u gratis vlakbij de ingang van de winkel.