Naar boven

Herenmode van Born With Appetite

Born With Appetite Born with Appetite is een nieuwkomer op de Nederlandse modemarkt! Het is een prachtig herenmerk voor de geklede man. Wij hebben altijd een mooie selectie Born With Appetite voor jou geselecteerd. Je vindt het herenmerk bij ons in de winkel en online.

Born With Appetite

Born With Appetite is een eigentijds modemerk. Het herenmerk maakt gebruik van rijke stoffen en originele details. Het merk ontwerpt en produceert zogenaamde ''smart casual'' kleding voor mannen. 


Het ontstaan van Born with Appetite

Het herenmerk is in 2014 opgericht met als doel om de Nederlandse man gekleder en smaakvoller over straat te laten gaan. Het merk wil in zijn collecties authentiek vakmanschap door laten schemeren en maakt daarmee een perfecte mix van vintage en modern. 

De Collectie

Elk seizoen brengt Born With Appetite een vernieuwende collectie uit die met niks te vergelijken is. De collecties bestaan altijd uit colberts, shirts, pullovers, gilets, overhemden en jeans. 


Born With Appetite bij Steegenga Mode

Born With Appetite vind je altijd op de herenafdeling van Steegenge Mode. Elk seizoen hebben wij de collectie van Born With Appetite in onze winkel én op onze webshop. Zo heb je altijd de beste keuze uit de mooiste artikelen.