Naar boven

Herenmode van Born With Appetite

(62) (62 artikelen)
 
 
 
Filteren
Verberg filters
Wis alles
Sorteren
Sorteren
Prijs
  • €39 - €120
Prijs
39 120
Maat
Maat
Kleur
Kleur
Geslacht
Geslacht
Collectie
Collectie
Categorie
Categorie
Seizoen
Seizoen
Sorteren
 
 

Het ontstaan van Born with Appetite

Het herenmerk is in 2014 opgericht met als doel om de Nederlandse man gekleder en smaakvoller over straat te laten gaan. Het merk wil in zijn collecties authentiek vakmanschap door laten schemeren en maakt daarmee een perfecte mix van vintage en modern. 
Born with Appetite is begin 2014 ontstaan met de missie om de mannen in het Nederlandse straatbeeld een stukje smaakvoller aan te gaan kleden. De collecties worden opgezet met de ouderwetse kleermakersgedachte in het achterhoofd. Door onvervalst vakmanschap te combineren met vernieuwende stoffen en het toepassen van leuke, originele details ontstaat er elk seizoen een collectie die met niets te vergelijken is!

De Collectie

Elk seizoen brengt Born With Appetite een vernieuwende collectie uit die met niks te vergelijken is. De collecties bestaan altijd uit colberts, shirts, pullovers, gilets, overhemden en jeans. De collectie is opgebouwd vanuit een ‘smart-casual’ gedachte. Een gaaf colbert, uitgewerkt colbert met een jonge slanke pasvorm gecombineerd met een leuk shirt, op een mooie chino of denim. Dat is het DNA van Born with Appetite.

Born With Appetite bij Steegenga Mode

Born With Appetite is een eigentijds modemerk. Het herenmerk maakt gebruik van rijke stoffen en originele details. Het merk ontwerpt en produceert zogenaamde ''smart casual'' kleding voor mannen.  Born With Appetite vind je altijd op de herenafdeling van Steegenge Mode. Elk seizoen hebben wij de collectie van Born With Appetite in onze winkel én op onze webshop. Zo heb je altijd de beste keuze uit de mooiste artikelen.