Naar boven

Cast Iron voor de man van nu

Cast Iron Voor de modebewuste man die op zoek is naar een look met karakter is Cast Iron het ideale merk. De kleding van dit eigentijdse modemerk kenmerkt zich door de comfortabele pasvorm en aandacht voor details. Onderling zijn de kledingstukken goed te combineren, of je nu voor de zakellijke of casual uitstraling gaat. Bij Steegenga Mode vind je Cast Iron zowel in de webshop als in de winkel.
Shop je favoriete items nu in onze webshop of kom langs in onze winkel in Balk!

Cast Iron

Cast Iron is hèt merk voor mannen met karakter. Met veel aandacht voor details en goede pasvormen voldoet dit modemerk aan alle eisen van de man van nu.
De kleding is praktisch en kenmerkt zicht door het gebruik van robuuste materialen. 

Kleding met pit

Voel je comfortabel in Cast Iron. De goede kwaliteit kleding gaat makkelijk langer mee dan een seizoen door de tijdloze ontwerpen en hoge afwerkings standaard.
De details en contrasten die veel worden gebruikt in de verschillende collecties zorgen voor een klassieke uitstraling met een eigentijdse twist.

Cast Iron bij Steegenga Mode

In onze winkel in Balk en in onze webshop vind je altijd een uitgebreide keur aan artikelen van Cast Iron. Bestel ja vandaag in de webshop voor 21:00 uur, dan ontvang je morgen je pakket in huis. In de winkel helpen we je met veel plezier aan een nieuwe tijdloze outfit.