Naar boven

Cast Iron

cast iron logo Cast Iron is een populair herenmerk. Het merk is stoer en robuust en de kleding is van uitstekende kwaliteit. Met items van Cast Iron ben je verzekerd van een modieuze look met een mannelijke uitstraling. Cast Iron vind je bij ons in de winkel en online. Shop hieronder jouw favoriete items!

Mannenmode van Cast Iron


Cast Iron is van oorsprong een denim merk. De slogan van Cast Iron luidt: ‘’Prepare for glory’’. Het merk laat zich inspireren door de ridders van vroeger en haalt de oerkracht van de man naar de tijd van nu. Letterlijk betekent Cast Iron dan ook ‘’ingegoten ijzer’’. Het merk is sterk, stoer en sluit altijd nauwkeurig aan op de laatste modetrends.

Cast Iron; Stoere Herenkleding

Bij het zien van items uit de collectie van Cast Iron krijg je meteen een rustiek en stoer gevoel. De kleding is voor mannen met pit. Mysterieus, mannelijk en ruig dat is kenmerkend voor de herenkleding van Cast Iron. Met kleding van dit merk ga je altijd stoer en mannelijk gekleed.

Afgestemde Collecties

De collecties van Cast Iron zijn altijd vernieuwend en de losse items zijn altijd goed en eenvoudig met elkaar te combineren. Cast Iron is een ijzersterk merk voor de krachtige man. De kwaliteit van de kleding is erg hoog waardoor een broek of trui van Cast Iron jarenlang mee kan!

Cast Iron bij Steegenga Mode!

Online en in de winkel vind je bij Steegenga Mode altijd de nieuwste items van Cast Iron. Bestel hier gemakkelijk je favoriete Cast Iron items. Vandaag voor 19:00 besteld is morgen in huis!