Naar boven

Colourful Rebel

(3) (3 artikelen)
Filteren
Verberg filters
Wis alles
Sorteren
Sorteren
Prijs
  • €24 - €43
Prijs
24 43
Maat
Maat
Kleur
Kleur
Geslacht
Geslacht
Collectie
Collectie
Categorie
Categorie
Seizoen
Seizoen
 
Over Colourful Rebel

Colourful Rebel is meer dan alleen mode. Meer dan alleen een blog. Colourful Rebel is een mentaliteit, een manier van leven, ze halen graag het maximale uit het leven, maar geven net zo graag iets terug aan de mensen om hen heen.
 
REBEL
Wij geloven dat dat ware en ultieme vrijheid is. We houden van mode, maar vinden mode tegelijkertijd ook te beperkt. Voor ons hoef je er niet op een bepaalde manier uit te zien. Voor ons ben je goed zoals je bent. We hebben geen normen, we kennen geen grenzen.
 
Caregiver
In onze rebellie zijn we eerder sociaal en groepsgericht dan individualistisch of egoïstisch. Omdat we ervan overtuigd zijn dat goed niet alleen goed is voor jezelf, maar goed ook betekent delen met anderen; iets geven aan de samenleving. Dus voor ons komt met vrijheid een grote verantwoordelijkheid. In de vorm van spontane vrijgevigheid bijvoorbeeld.

 
Colourful Rebel vind je bij Steegenga Mode

De nieuwste collectie van Colourful Rebel hangt nu bij ons in de winkel. Onze winkel is gevestigd in Balk, in het zuidwesten van Friesland. Naast Colourful Rebel vind je bij ons méér dan 100 andere prachtige modemerken voor mannen en vrouwen. Kom langs in Balk en geniet van de gezellige sfeer en persoonlijke aandacht. Heb je een aankoop gedaan of moet je er nog even over nadenken? Geniet dan van een heerlijk kopje koffie met wat lekkers in ons Café. En parkeren is op ons parkeerterrein achter de winkel altijd gratis.