Naar boven

Colourful Rebel Friesland

 
 
Damesmode van Colourful Rebel in Friesland

Op zoek naar het mooie kledingmerk Colourful Rebel? Kom dan naar Steegenga Mode in Balk. Hét verkooppunt voor jouw favoriete Colourful Rebel items. In onze ruime winkel in Balk vind je één van de grootste collecties van Friesland. Hier hebben wij een prachtige items van het trendy merk Colourful Rebel altijd voor je klaar hangen. Kom langs en laat je verrassen door ons ruime aanbod aan damesmode.

 
Fruit, veel kleur en rebels

Aan het begin van het merk Colourful Rebel werden er alleen T-shirts en truien verkocht met een gewaagde kleur of print. Nu is dit veranderd tot een topmerk waar je direct van opvrolijkt! Met allemaal felle kleuren en vrolijke prints heeft het merk een heel eigen stijl die je direct herkent. Nu worden er naast T-shirts en truien ook jurken, broeken, jassen, etc. verkocht. Het merk heeft een mega snelle groei door gemaakt en dat is ook zeker te zien in de nieuwste collectie die nu in de winkel hangt. Ook in deze lading zitten veel vrolijke kleurtjes en de limoenen zijn ook weer terug van af.

Colourful Rebel vind je bij Steegenga Mode

De nieuwste collectie van Colourful Rebel hangt nu bij ons in de winkel. Onze winkel is gevestigd in Balk, in het zuidwesten van Friesland. Naast Colourful Rebel vind je bij ons méér dan 100 andere prachtige modemerken voor mannen en vrouwen. Kom langs in Balk en geniet van de gezellige sfeer en persoonlijke aandacht. Heb je een aankoop gedaan of moet je er nog even over nadenken? Geniet dan van een heerlijk kopje koffie met wat lekkers in ons Café. En parkeren is op ons parkeerterrein achter de winkel altijd gratis!

Kijk hier voor een overzicht van onze openingstijden.