Naar boven

Dreamstar Friesland

 
 
Damesmode van Dreamstar in Friesland

Op zoek naar het mooie kledingmerk Dreamstar? Kom dan naar Steegenga Mode in Balk. Hét verkooppunt voor jouw favoriete Dreamstar items. In onze ruime winkel in Balk vind je één van de grootste collecties van Friesland. Hier hebben wij prachtige items van het trendy merk Dreamstar altijd voor je klaar hangen. Kom langs en laat je verrassen door ons ruime aanbod aan damesmode.

 
De droom van elke vrouw!

Het merk Dreamstar is door haar brede aanbod van maten en mooie kleding een droom voor elke vrouw. Voor deze brede doelgroep, worden collecties gemaakt die ervoor zorgen dat de vrouw zelfverzekerdheid uitstraalt door het dragen van Dreamstar kleding. De collecties zijn luchtig en hebben een perfecte pasvorm waarin je je op en top vrouw voelt! Voor veel verschillende gelegenheden zit je goed bij het merk Dreamstar. Merken die kunnen worden gedragen samen met items van Dreamstar zijn Frank Walder en Monari.

 
Dreamstar vind je bij Steegenga Mode

De nieuwste collectie van Dreamstar hangt nu bij ons in de winkel. Onze winkel is gevestigd in Balk, in het zuidwesten van Friesland. Naast Dreamstar vind je bij ons méér dan 100 andere prachtige modemerken voor mannen en vrouwen. Kom langs in Balk en geniet van de gezellige sfeer en persoonlijke aandacht. Heb je een aankoop gedaan of heb je even een koffiepauze nodig? Geniet dan van een heerlijk kopje koffie met wat lekkers in ons Café. En parkeren is op ons parkeerterrein achter de winkel altijd gratis!

Kijk hier voor een overzicht van onze openingstijden.