Naar boven

Fabienne Chapot Friesland

(78) (78 artikelen)
 
 
Filteren
Verberg filters
Wis alles
Sorteren
Sorteren
Prijs
  • €34 - €200
Prijs
34 200
Maat
Maat
Kleur
Kleur
Geslacht
Geslacht
Collectie
Collectie
Categorie
Categorie
Seizoen
Seizoen
Sorteren
 
Over Fabienne Chapot

Wij zijn hier om kasten op te fleuren!
 
Wij zijn Fabienne Chapot, een modemerk geboren en getogen in Amsterdam. We geven de voorkeur aan in-house ontworpen prints, rijke kleuren, vrouwelijk maatwerk en eigenzinnige details. We hebben een zwak voor goede verhalen en een positieve insteek.
 
Fabienne begon haar gelijknamige merk onder de naam Fab. In 2006. Het merk is begonnen als accessoire merk, voornamelijk gericht op tassen, schoenen en accessoires. Haar visie om een ​​gedurfde en kleurrijke draai te geven aan het destijds nogal grijs en zwart getinte accessoire spectrum sloeg al snel aan. In 2016 besloot ze het label te rebranden en een ready-to-wear collectie te lanceren. Het gedurfde en kleurrijke merk-DNA vormt vandaag de dag nog steeds de kern van ons bedrijf.
 
Wij geloven in het inspireren van alle vrouwen om zich op hun best te voelen. Het beste over zichzelf en hoe ze eruitzien, zodat ze kunnen zijn wie ze willen zijn en het beste kunnen presteren in het leven.

Fabienne Chapot vind je bij Steegenga Mode

De nieuwste collectie van Fabienne Chapot hangt nu bij ons in de winkel. Je vindt Fabienne Chapot op onze damesafdeling voorin de winkel. De prachtige collectie zie je meteen bij binnenkomst hangen. Onze winkel is gevestigd in Balk, in het zuidwesten van Friesland. Naast Fabienne Chapot vind je bij ons méér dan 100 andere prachtige modemerken. Kom langs in Balk en geniet van de gezellige sfeer en persoonlijke aandacht. Heb je een aankoop gedaan? Geniet dan van een heerlijk kopje koffie met wat lekkers in ons Café. En parkeren is op ons parkeerterrein achter de winkel altijd gratis!