Naar boven

Fabienne Chapot Friesland

Fabienne Chapot
Fabienne Chapot

Het Amsterdamse kledingmerk Fabienne Chapot is niet voor niets zo populair. De originele prints en vormgeving van de items zorgen voor een herkenbaren en originele stijl. In Fabienne Chapot voel je je altijd uniek en super vrouwelijk! 
 
 
 
 
Fabienne Chapot Friesland

Op zoek naar de prachtige kleding van Fabienne Chapot? Dan moet je bij Steegenga Mode zijn. In onze ruime winkel in Balk vind je één van de grootste collecties van Friesland. Hier hebben wij een ruime collectie Fabienne Chapot. Kom langs en laat je verrassen door ons ruime aanbod aan damesmode.

Reserveer kleding van Fabienne Chapot alvast online

Bekijk hier onze actuele voorraad van Fabienne Chapot in de winkel. Zit jouw favoriete item erbij? Reserveer het artikel dan alvast online. Zo weet je zeker dat jouw favoriete item klaar hangt bij een bezoek aan onze winkel.

✔ Selecteer een kledingstuk in de gewenste maat
✔ Wij leggen het voor je apart in de winkel
✔ Kom passen op een moment dat het jou uitkomt (binnen 4 dagen).

Kleurrijk, herkenbaar en vernieuwend

Kleding van Fabienne Chapot herken je meteen aan de opvallende en herkenbare prints die het modemerk gebruikt. De kleurrijke prints en mooie stoffen springen meteen in het oog. Vrouwelijk en net even anders dan andere modemerken. Avontuurlijk en creatief en kwaliteit dat is waar Fabienne Chapot voor staat.

Fabienne Chapot vind je bij Steegenga Mode

De nieuwste collectie van Fabienne Chapot hangt nu bij ons in de winkel. Je vindt Fabienne Chapot op onze damesafdeling voorin de winkel. De prachtige collectie zie je meteen bij binnenkomst hangen. Onze winkel is gevestigd in Balk, in het zuidwesten van Friesland. Naast Fabienne Chapot vind je bij ons méér dan 100 andere prachtige modemerken. Kom langs in Balk en geniet van de gezellige sfeer en persoonlijke aandacht. Heb je een aankoop gedaan? Geniet dan van een heerlijk kopje koffie met wat lekkers in ons Café. En parkeren is op ons parkeerterrein achter de winkel altijd gratis!