Naar boven

Freebird

(15) (15 artikelen)
 
 
Over Freebird

Freebird is een fashion statement. Eén kledingstuk, dat zowel bij jouw mood van die dag als bij de gelegenheid past. Van date night op vrijdag, tot de maandagochtend meeting op kantoor. Bepaal wie jij wilt zijn vandaag, morgen en de dagen daarop. 

Freebird is een Amsterdams fashionlabel dat deel is van Blosh B.V. Freebird is in 2016 opgericht toen gemerkt werd dat er behoefte was aan een uniek concept met de focus op jurkjes.

Als Freebird vrouw ben je een tikkeltje rebels (mooi zo, daar houden we van), een lover maar soms ook een fighter en houd je er niet van om een hokje gestopt te worden. Eén ding is zeker: je geniet volop van het leven.

 
Freebird vind je bij Steegenga Mode

De nieuwste collectie van Freebird hangt nu bij ons in de winkel. Onze winkel is gevestigd in Balk, in het zuidwesten van Friesland. Naast Freebird vind je bij ons méér dan 100 andere prachtige modemerken voor mannen en vrouwen. Kom langs in Balk en geniet van de gezellige sfeer en persoonlijke aandacht. Heb je een aankoop gedaan of moet je er nog even over nadenken? Geniet dan van een heerlijk kopje koffie met wat lekkers in ons Café. En parkeren is op ons parkeerterrein achter de winkel altijd gratis!