Naar boven

Freequent Friesland

(45) (45 artikelen)
Filteren
Verberg filters
Wis alles
Sorteren
Sorteren
Prijs
  • €19 - €70
Prijs
19 70
Maat
Maat
Kleur
Kleur
Geslacht
Geslacht
Collectie
Collectie
Categorie
Categorie
Seizoen
Seizoen
Materiaal
Materiaal
 
Over Freequent

FREE/QUENT is in 2009 opgericht door Niels Haahr Christensen. Wij zijn een internationaal merk met een gestage groei en duizenden verkooppunten in Europa. Het hoofdkantoor is gevestigd in Kolding, Denemarken, van waaruit we nauw samenwerken met onze verkoopteams in het buitenland, ons productiekantoor in Shanghai en andere leveranciers in het Verre Oosten en Europa.
 
De vrouw op wie we een beroep doen, ziet het merk FREEQUENT als een modieuze, charmante en flatterende keuze die past bij haar individuele levensstijl. Ze wil cool en comfortabel zijn. Ze wil opgaan in of opvallen, afhankelijk van haar humeur. Ze houdt van winkelen en het plezier van mode, maar haar topprioriteiten zijn vrienden en familie.

 
Freequent vind je bij Steegenga Mode

De nieuwste collectie van FREEQUENT hangt nu bij ons in de winkel. Onze winkel is gevestigd in Balk, in het zuidwesten van Friesland. Naast FREEQUENT vind je bij ons méér dan 100 andere prachtige modemerken voor mannen en vrouwen. Kom langs in Balk en geniet van de gezellige sfeer en persoonlijke aandacht. Heb je een aankoop gedaan of moet je er nog even over nadenken? Geniet dan van een heerlijk kopje koffie met wat lekkers in ons Café. En parkeren is op ons parkeerterrein achter de winkel altijd gratis!