Naar boven

Gardeur Friesland

Gardeur Herenbroeken van Gardeur hebben een perfecte pasvorm en zijn van perfecte kwaliteit. De broeken staan bekend om het draagcomfort. Voor elke gelegenheid is er een broek van Gardeur. Bekijk hieronder de online collectie. Meer zien van Gardeur? In onze winkel in Balk hebben wij een uitgebreide collectie heren- en damesbroeken.

Stijlvolle broeken van Gardeur

Gardeur maakt de mooiste broeken voor heren en dames. Bij het merk kunt u terecht voor hedendaagse broeken met een perfecte pasvorm en een uitstekende kwaliteit. Voor elke gelegenheid heeft Gardeur broeken in de collectie. Of u nou op zoek bent naar een nette broek of een broek voor een speciale gelegenheid. Bij Gardeur vindt u het allemaal.

Het merk Gardeur

Gardeur bestaat al 90 jaar en is uitgegroeid tot één van de bekendste broekenmerken in modeland. Wanneer je eenmaal een broek van Gardeur in je bezit hebt, wil je nooit meer anders. Gardeur is een internationaal topmerk en laat zowel mannen als vrouwen stijlvol en verzorgd voor de dag komen.

De collecties

Iedere collectie van Gardeur staat voor perfectie, stijl en design. Het grootste kenmerk van Gardeur is het draagcomfort dat elke broek heeft. Het merk is dan ook uiterst selectief wanneer het gaat om kiezen van stoffen. De zorg die aan elke collectie besteed wordt zie je dan ook terug in elk item.

Gardeur broeken bij Steegenga mode.

De nieuwste collectie Gardeur broeken voor heren vindt u online in onze webshop en in onze winkel in Balk. Voor de nieuwste collectie damesbroeken kunt u ook terecht in onze winkel in Balk. Hier staan onze medewerkers van de afdeling New Classic graag voor u klaar met een passend advies.