Naar boven

Geisha

Geisha
Mode met een Oosterse twist


Geisha is een modemerk voor dames van Nederlandse bodem. Oosterse invloeden zie je altijd terug in de vier collecties die jaarlijks verschijnen. Geisha is speels, kleurrijk en super vrouwelijk en dat maakt dit modemerk geschikt voor elke vrouw!

 
 

Geisha

Fijne modellen

Nog opvallender dan de prints en het kleurgebruik is de manier waarop met pasvormen wordt omgegaan binnen de collecties van Geisha. Er wordt goed rekening gehouden met de behoeftes van vrouwen. De broeken vallen vaak iets hoger, waardoor je silhouette slanker oogt en de soepele stoffen van de jurkjes kleden mooi af. Hierdoor voel je je zeker in je kleding en wie wil dat nou niet? 

Oosterse invloeden en uitgesproken kleuren

Oosterse invloeden vind je in elke collectie terug. Die zorgen voor een bijzondere uitstraling in elk afzonderlijk kledingstuk. Binnen de collectie van Geisha is het mogelijk je eigen stijl te vinden. Kies voor prachtig afgewerkte basis items, kies voor een eyecatcher of mix deze. UItgesproken of meer ingetogen, je vindt het allemaal en dat maakt de kleding bijzonder draagbaar voor elke vrouw.

Steegenga Mode en Geisha

Bij Steegenga Mode hebben wij altijd de nieuwste collectie van Geisha. Je shopt deze bij ons online maar ook in de winkel. Daar laten wij je graag zien hoe je verschillende items kun combineren voor de look die bij jou past! Je kunt je bestelling ook in de winkel af laten levereren zodat we bij het passen met je mee kunnen kijken. Zo ben je helemaal verzekerd van een goede aankoop!