Naar boven
Filteren
Verberg filters
Wis alles
Sorteren
Sorteren
Prijs
  • €64 - €132
Prijs
64 132
Maat
Maat
Kleur
Kleur
Geslacht
Geslacht
Collectie
Collectie
Categorie
Categorie
Seizoen
Seizoen
Materiaal
Materiaal
Over Label Dot

LabeL DOT is een nieuw Nederlands dameslabel, opgericht door Ridvan Kilincci. Met een veelzijdige, compacte totaalcollectie richt het merk zich op vrouwen met stijl, van jong tot oud. De collectie wordt gekenmerkt door uitgesproken prints, soepel vallende stoffen en een comfortabele pasvorm. Casual chic, kleurrijk en altijd met een vleugje fun. Of je nu naar werk of naar een feestje gaat, de designs van LabeL DOT geven zelfvertrouwen.

Alle producten van LabeL DOT worden met liefde gemaakt, van begin tot eind. De naam LabeL DOT staat dan ook symbool voor iets afmaken, de cirkel rond maken. Als je ergens in gelooft, dan moet je ervoor gaan, is de filosofie van Ridvan. Dot betekent ook ‘liefje’ of ‘dotje’ en staat daarmee synoniem voor kledingstukken om te koesteren. Items die je keer op keer uit de kast haalt en die lang meegaan. Dat betekent eindeloos combineren, seizoen na seizoen!


Label Dot vind je bij Steegenga Mode

De nieuwste collectie van Label Dot hangt nu bij ons in de winkel. Onze winkel is gevestigd in Balk, in het zuidwesten van Friesland. Naast Label Dot vind je bij ons méér dan 100 andere prachtige modemerken voor mannen en vrouwen. Kom langs in Balk en geniet van de gezellige sfeer en persoonlijke aandacht. Heb je een aankoop gedaan of moet je er nog even over nadenken? Geniet dan van een heerlijk kopje koffie met wat lekkers in ons Café. En parkeren is op ons parkeerterrein achter de winkel altijd gratis!