Naar boven

No Excess

No Excess

No Excess is een modern kledingmerk voor mannen. Het merk is jong en vernieuwend en speelt altijd in op de laatst modetrends. Je vindt het herenmerk altijd bij ons in de winkel én online. De voorraad verschilt van elkaar, dus als je het hier niet kunt vinden, kom dan gezellig langs in Balk.

No Excess herenmode

No Excess is een modern kledingmerk voor mannen. Het merk is opgericht in 1988 en van Nederlandse bodem. Het merk is jong en vernieuwend en speelt altijd perfect in op de laatst modetrends. De kleding van No Excess herken je meteen door het gebruik van opvallende prints en mooie details. Je vindt het herenmerk altijd bij ons op de herenafdeling en online.

Voor stoere en stijlvolle mannen

No Excess richt zich op de stoere casual man die wel stijlvol en modieus is. Het merk heeft altijd een perfecte mix van basics en wat meer opvallende items binnen zijn collectie. Hierdoor zijn alle items binnen de collectie van No Excess perfect met elkaar te combineren.

Collecties geïnspireerd door de stad

De ontwerpers bij No Excess vinden veel inspiratie voor nieuwe collecties gewoon op de straat. Ze kijken goed naar het ‘’stadse’’ en de inhoud van wereldsteden. Zo is de laatste collectie hele geïnspireerd op Florida en de Californische kust. Naast de mooie flora en fauna hebben de ontwerpers zich ook laten inspireren door de Hollywood film historie.

No Excess broeken bij Steegenga Mode

No Excess maakt kleding voor de moderne man, maar doet dit wel op een eigen manier zodat de kleding ook altijd draagbaar en comfortabel is. Voor een stukje eigenzinnigheid is ook altijd ruimte, zeker in de vorm van mooie details, de beste materialen, een eigentijdse print en net een andere touch van de trends op dat moment. De combinatie van al deze dingen maakt No Excess een echt en origineel merk waarmee je als moderne man ook echt voor de dag kunt komen.
No Excess is bij ons verkrijgbaar in de winkel en online. In onze winkel in Balk vind je de nieuwste collectie op onze herenafdeling. Hier staan onze medewerkers altijd voor u klaar om u professioneel advies te gevent! Ook online kun je jouw favoriete No Excess items bestellen. Op werkdagen voor 22:00 uur besteld is de volgende dag in huis!