Naar boven
  • 1200 m2 dames- & herenmode
  • 100+ modemerken
  • Gratis parkeren
  • Gezellige koffiehoek
  • Vermaakservice

Penn & Ink Friesland

Penn & Ink N.Y
Penn & Ink bij Steegenga Mode

De mode van Penn & Ink vind je bij Steegenga Mode. Op onze damesafdeling boven hangt elk seizoen de uitgebreide collectie. Kom naar onze winkel en wij adviseren je graag bij het samenstellen van jouw nieuwe Penn & Ink set. 

Damesmode van Penn & Ink

 

Penn & Ink Friesland

Op zoek naar de trendy kleding van Penn & Ink? Bij Steegenga Mode hebben wij één van de grootste Penn & Ink collecties van Friesland. Kom langs in onze winkel in Balk en laat je verrassen door de nieuwste Penn & Ink collectie én door de andere 100 modemerken.

Clean, comfortabel en stijlvol

Penn & Ink staat voor stijlvolle en comfortabele kleding. De kleding is van hoge kwaliteit en is altijd uitstekend afgewerkt. Het draagcomfort komt voort uit het gebruik van veel stretch materialen en tencel stoffen. In de Penn & Ink collecties zijn altijd de nieuwste trendkleuren terug te vinden in combinatie met de mooiste prints in Scandinavische stijl.

Penn & Ink vind je bij Steegenga Mode

De nieuwste collectie van Penn & Ink vind je altijd bij ons in de winkel. Je vindt Penn & Ink op de bovenste verdieping van onze winkel. Onze winkel is gevestigd in Balk, in het zuidwesten van Friesland. Naast Penn & Ink vind je bij ons méér dan 100 andere prachtige modemerken. Onze professionele medewerkers staan klaar om je van persoonlijk en eerlijk advies te voorzien. Klaar met winkelen? Geniet dan nog even na in ons gezellige koffie café in het hart van de winkel.