Naar boven

Damesmode Rabe in Friesland

Damesmode van Rabe in Friesland

Op zoek naar kleding van het kledingmerk Rabe? Kom dan naar Steegenga Mode in Balk. Hét verkooppunt voor jouw favoriete Rabe items. In onze ruime winkel in Balk vind je één van de grootste collecties van Friesland. Hier hebben wij prachtige kleding van het trendy merk Rabe altijd voor je klaar hangen. Kom langs en laat je verrassen door ons ruime aanbod aan damesmode.

 
Comfortabel en trendy

Is het weer tijd voor een vernieuwing van je garderobe? En houd je van een beetje kleur? Neem dan zeker een kijkje bij het damesmerk Rabe. De kleding van het merk Rabe is voor de moderne vrouw die er graag goed uit ziet, maar comfort ook een belangrijke rol speelt. Het Duitse merk maakt gebruik van hoogwaardige stoffen die fijn aanvoelen op de huid. Met de kleding voelt de vrouw zich comfortabel, maar is toch elegant en stijlvol gekleed. In de collecties van Rabe kun je talloze items vinden uiteenlopend van: polo’s, vesten, bodywarmers en veel meer. Deze items zijn verkrijgbaar in allerlei leuke prints en kleuren. Vergelijkbare merken zoals Rabe zijn: Frank Walder en Bianca.

 
Rabe vind je bij Steegenga Mode

De nieuwste collectie van Rabe hangt nu bij ons in de winkel. Onze winkel is gevestigd in Balk, in het zuidwesten van Friesland. Naast Rabe vind je bij ons méér dan 100 andere prachtige modemerken voor mannen en vrouwen. Kom langs in Balk en geniet van de gezellige sfeer en persoonlijke aandacht. Heb je een aankoop gedaan of moet je er nog even over nadenken? Geniet dan van een heerlijk kopje koffie met wat lekkers in ons Café. En parkeren is op ons parkeerterrein achter de winkel altijd gratis!

Kijk hier voor een overzicht van onze openingstijden.