Naar boven

Rino & Pelle

Damesmode van Rino en Pelle in Friesland

Op zoek naar een mooie jas van het kledingmerk Rino en Pelle? Kom dan naar Steegenga Mode in Balk. Hét verkooppunt voor jouw favoriete Rino en Pelle items. In onze ruime winkel in Balk vind je één van de grootste collecties van Friesland. Hier hebben wij prachtige jackjes van het trendy merk Rino en Pelle altijd voor je klaar hangen. Kom langs en laat je verrassen door ons ruime aanbod aan damesmode.

 
Vakmanschap, trendgericht en betaalbare luxe

Staat het nieuwe seizoen weer voor de deur en heb je een nieuwe jas nodig? Dan zit je goed bij het merk Rino en Pelle. Het modemerk heeft zowel mooie trenchcoats als stoere bikerjacks en nog veel meer trendy damesjassen of jackjes, speciaal voor de moderne vrouw die graag mee wil doen aan de laatste trends. Rino en Pelle maakt en verkoopt de kleding met drie principes: gedetailleerd vakmanschap, trendgericht en betaalbare luxe. Met deze drie principes wil Rino en Pelle er voor zorgen, dat elke vrouw van die chique levensstijl kan genieten met kleding van het mooiste design. Combineer de jasjes van Rino en Pelle met bijvoorbeeld de mooie items van Moss Copenhagen, YAYA of Tramontana.

 
Rino en Pelle vind je bij Steegenga Mode

De nieuwste collectie vrouwenjassen en jackjes van Rino en Pelle hangt nu bij ons in de winkel. Onze winkel is gevestigd in Balk, in het zuidwesten van Friesland. Naast Rino en Pelle vind je bij ons méér dan 100 andere prachtige modemerken voor mannen en vrouwen. Kom langs in Balk en geniet van de gezellige sfeer en persoonlijke aandacht. Heb je een aankoop gedaan of moet je er nog even over nadenken? Geniet dan van een heerlijk kopje koffie met wat lekkers in ons Café. En parkeren is op ons parkeerterrein achter de winkel altijd gratis!

Kijk hier voor een overzicht van onze openingstijden.