Naar boven

Sisters Point in Friesland

(15) (15 artikelen)
Filteren
Verberg filters
Wis alles
Sorteren
Sorteren
Prijs
  • €19 - €60
Prijs
19 60
Maat
Maat
Kleur
Kleur
Geslacht
Geslacht
Collectie
Collectie
Categorie
Categorie
Seizoen
Seizoen
Materiaal
Materiaal
Over Sisters Point

Het in Aarhus gevestigde Sisters Point werd in de herfst van 1994 opgericht door Allan Freivald. De droom was om een ​​nieuw en jong merk te creëren, dat iets anders zou doen dan het ontwerpen en produceren van twee jaarlijkse collecties. Sisters Point sloeg de jaarlijkse collecties over en concentreerde zich gewoon op het ontwerpen en produceren van trending stijlen. Geen collecties, gewoon trends op tijd.

Sisters Point ontwerpt confectiekleding. Ontworpen om aan de behoeften van de klant te voldoen en niet omdat het hoort te passen in een algemeen collectiethema. We ontwerpen altijd met drie typen in gedachten: de classy, ​​de vrouwelijke en de sportieve - wat betekent dat al onze drops stijlen en items voor die drie typen bevatten. Onze drops zijn ontworpen om precies te passen bij die vibes en looks die op dit moment trending zijn. Wat we ook ontwerpen, we staan ​​erop ons universum speels te houden en werken altijd met een kleurenpalet van zachte kleuren dat perfect past bij onze luchtige en zachte kwaliteiten en preppy mix.

 
 
 
Sisters Point vind je bij Steegenga Mode

De nieuwste collectie van Sisters Point hangt nu bij ons in de winkel. Onze winkel is gevestigd in Balk, in het zuidwesten van Friesland. Naast Sisters Point vind je bij ons méér dan 100 andere prachtige modemerken voor mannen en vrouwen. Kom langs in Balk en geniet van de gezellige sfeer en persoonlijke aandacht. Heb je een aankoop gedaan of moet je er nog even over nadenken? Geniet dan van een heerlijk kopje koffie met wat lekkers in ons Café. En parkeren is op ons parkeerterrein achter de winkel altijd gratis!