Naar boven

Slater in Friesland

(20) (20 artikelen)
 
 
Filteren
Verberg filters
Wis alles
Sorteren
Sorteren
Prijs
  • €19 - €60
Prijs
19 60
Maat
Maat
Kleur
Kleur
Geslacht
Geslacht
Collectie
Collectie
Categorie
Categorie
Seizoen
Seizoen
Materiaal
Materiaal
 
Over Slater

Slater is in 1988 begonnen met het Amerikaanse T-shirt. Dit witte T-shirt met een ruime rechte pasvorm en hoge boord heeft halverwege de 20ste eeuw roem verworven als onderdeel van het Amerikaanse marine-uniform. De Slater Basic was geboren en werd een must-have voor iedere man.
 
Al snel werd de collectie uitgebreid en inmiddels zijn er 18 verschillende modellen in onze collectie opgenomen die verkrijgbaar zijn in de basis kleuren wit, zwart & navy.
 
Slater is meegegroeid met de tijd en produceert alleen het beste van het beste. Alle T-shirts worden gemaakt in onze eigen fabriek. De T-shirts worden gemaakt van BCI (Best Cotton Initiative) garens, in huis gebreid en milieuvriendelijk geverfd (Oekotex).

 
 
 
Slater vind je bij Steegenga Mode

De nieuwste ondergoed collectie van Slater bij ons in de winkel. Onze winkel is gevestigd in Balk, in het zuidwesten van Friesland. Naast Slater vind je bij ons méér dan 100 andere prachtige modemerken voor mannen en vrouwen. Kom langs in Balk en geniet van de gezellige sfeer en persoonlijke aandacht. Heb je een aankoop gedaan of moet je er nog even over nadenken? Geniet dan van een heerlijk kopje koffie met wat lekkers in ons Café. En parkeren is op ons parkeerterrein achter de winkel altijd gratis!