Naar boven

Tramontana

tramontana logo

Tramontana, super vrouwelijk


Tramontana is een fashion en lifestylemerk dat al sinds de jaren 80 verantwoordelijk is voor prachtige damesmode. Het merk ontwerpt en maakt niet alleen losse kledingitems maar zorgt ook voor complete looks waarmee je van top tot teen gekleed voor de dag gaat.

Collecties van Tramontana

De collecties van Tramontana hebben een brede maten range. Van maat 34 t/m 46 of van XS t/m XXXL. Hierdoor is het merk erg toegankelijk voor elke vrouw. Kenmerkend voor het merk zijn de opvallende kleuren en prints op de kleding. Daarnaast is er bij het ontwerpen veel aandacht besteed bij de details.

Draagbaar en comfortabel

Doordat het merk bij het produceren de beste en fijnste stoffen gebruikt, voelen alle items van Tramontana erg fijn en comfortabel aan. Hierdoor is het draagbaarheidsgehalte van de kleding erg hoog.

Tramontana bij Steegenga Mode

Op dit moment verkopen wij Tramontana alleen nog online in onze webshop. Wil je toch in de winkel je besteld artikelen passen? Dat kan! Je kunt je bestelling in de winkel laten bezorgen en passen. Is het niet naar verwachting? Dan sturen wij het GRATIS voor je terug!