Herenafdelingen Steegenga Mode

Sta je voor de drie authentieke pandjes van Steegenga Mode? Neem de linkerdeur voor de herenafdeling. Deze ruimte verrast met zijn uitgestrektheid en overzichtelijkheid, perfect voor de praktische man die recht op zijn doel afgaat. We hebben gedacht aan "de zoon", "de vader" en zelfs "de pake" (opa), zodat elke generatie bij Steegenga Mode een goede outfit kan vinden die bij zijn levensstijl past.

In het voorste gedeelte van de herenafdeling vind je sportievere merken met een jonge uitstraling. Denk bijvoorbeeld aan No Excess, Dstrezzed, Cast Iron en PME Legend. Hier vind je de nieuwste trends op het gebied van mannen mode, van stijlvolle overshirts tot trendy jeans.

In het midden gedeelte van de herenafdeling presenteren we een prachtig aanbod aan casual merken. Kleding die je zowel in je vrije tijd als op je werk goed voor de dag laat komen. Merken als Cavallaro Napoli, Vanguard en State of Art bieden kwalitatieve items die goed op elkaar zijn afgestemd en eenvoudig te combineren zijn.


De (trouw)pakken afdeling

In ons achterste gedeelte vind je de businessafdeling. Zoek je een zakelijk pak of colbert? Of wil je er piekfijn gekleed uitzien voor dat speciale feest? We hebben de laatste trends in pakken en colberts en de beste overhemden. Daarnaast hebben we bijpassende dassen, strikken, schoenen, sokken, riemen en zelfs ondergoed. Je hoeft dus nergens meer aan te denken. Kom langs voor een persoonlijk advies, onze medewerkers staan graag voor je klaar.

Ook voor trouwpakken kun je terecht bij Steegenga Mode. Bruidegom, vader van de bruid of bruidsgast; wij helpen jou van top tot teen klaar te stomen voor de grote dag. Benieuwd naar ons actuele assortiment? Blader alvast ons inpiratieboek door. De collectie met eigen ogen bewonderen? Je bent van harte welkom in onze winkel.